100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Dame softshell jakke

Du finder et stort udvalg af funktionelle jakker til outdoor brug hos Korsholm. I en softshell jakke får du en alsidig jakke, og nogle fås med mange detaljer, alt efter hvad dit behov er. Vælg imellem flotte designs og farver.

Dame softshell jakke

Her kan du finde alle vores softshell jakker til dame, så hvis du leder efter en godt og funktionel softshelljakke til outdoor brug, så er du kommet til det helt rigtige sted. Køb din softshell jakke til dame, lige her hos Korsholm.

Softshell jakke dame 

Softshell jakker er vindtætte, men er i modsætningen til hardshells ikke 100% vandtætte, men er derimod lettere vandafvisende. Hvad jakkerne ikke har af vandtæthed har de af åndbarheden, fordelen ved disse jakker er nemlig at de på grund af dets materialer er meget fleksible og åndbare. Dette gør at jakken er yderst velegnet til det danske klima, da vi ofte kan opleve en byge eller to, hvilket lige passer til at softshell jakken kan holde dig tør og varm.

Det smarte ved softshell jakkerne er at de er den gyldne middelvej mellem en skaljakke og en fleecejakke. Det er de fordi at skaljakker som oftest er 100% vandtætte, men de er nærmest heller ikke åndbare, hvorimod fleecejakker er super åndbare, men overhovedet ikke vandtætte.

Softshell jakke til dame

Softshell jakker til damer har fået sit indtog i de seneste par år. Fra nærmest kun at være rettet mod mænd, har de nu mindst lige så stor fokus på damer. Dette gør at softshell modeller henvendt til damer nu findes i både kort og lang model, og i et bred farveudvalg. Dette gør at man nemt kan afstemme sit behov og finde præcis den softshell jakke som passer til sig. Du kan være moderigtig i skoven såvel som i byen med en lækker softshell jakke. 

Softshell jakker til damer er udført i et feminint snit, som komplementerer den kvindelig udformning på bedst tænkelig facon.

Softshell jakkers opstart 

Softshell jakker blev oprindeligt lavet til udendørs aktiviteter som klatring og bjergbestigning. De opstod i begyndelsen af 2000’erne med et fokus på aerobe aktiviteter under skiftende vejrforhold og med god fleksibilitet. Dette gjorde at jakkerne i deres spæde begyndelse blev anset som værende et ret specielt stykke tøj, og kun blev brugt i de dyre ekstremsportsgrene

Lækkert sortiment af softshell jakker

Vi har et lækkert sortiment af softshell jakker fra Trespass, som giver dig de bedste betingelser for en succesrig tur, om det så er på gaderne eller ude i den vilde natur, den lader vi være op til dig.

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte dame vandrestøvle, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.