100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Dame skaljakker

Køb en af  Korsholms smarte skaljakker, som også er funktionelle. Langt de fleste er vind- og vandtætte, åndbare og med egenskaber, der gør dem velegnede til skiftende vejrforhold, som outdoor livet byder på.

Dame skaljakker

Her ses hele vores sortiment af skaljakker til dame. Så hvis du er en kvinde der leder efter den helt rigtige skaljakke til dame, så er du kommet til det helt perfekte sted, vi har nemlig et stort udvalg af alt til outdoor. Køb skaljakke til dame lige her hos Korsholm.

Hvad er en dame skaljakke?

En dame skaljakke bliver også betegnet som den kvindelige udgave af hardshell(engelsk) jakken. Begge jakker fungerer i grunden som regnjakker, da de begge ses som værende “vandtætte” jakker. Selvom en dame skaljakke kan betegnes som en regnjakke er den meget mere end det. De fleste kan nikke genkendende til, at når man har haft en regnjakke på et længere tid føles kroppen fugtig, og åndbarheden er generelt lav. Dette har man forsøgt at minimere i en dame skaljakke og med stor succes, resultatet er en vandtæt, åndbar, slidstærk og komfortabel jakke med for, som sikrer at du ikke bliver kold i det potentielt regnfulde vejr.

Dame skaljakke - en jakke til alt slags vejr

Som tidligere nævnt er en dame skaljakke vandtæt, derudover er den også vindtæt. Med disse egenskaber gør den sig som en super god jakke året rundt, hvor du nemt kan tilpasse lagene under jakken til vejrets temperatur. Derudover er der også mange som bruger en skaljakke til udendørs aktiviteter, f.eks ski. En dame skaljakke gør sig godt til skiture, da den holder dig tør, samtidigt med at den holder dig varm. Som et ekstra plus er der også rig mulighed for at have mange lag under jakken, som du kan tilpasse ved f.eks at bruge svedtransporterende materialer, og et ekstra lag fleece.

Dame skaljakke opbygning

Selvom der kan være en stor variation en dame skaljakkernes udseende og priser er der dog en fællesnævner i jakkernes specielle konstruktion. En dame skaljakke eller hardshell består altid af to lag og ofte tre. Dame skaljakkerne bestpr af et ydermateriale og et vandtæt lag, derudover kommer så det 3. lag.

Ydermaterialet består som oftest af nylon eller polyester, dette lag er som oftest ikke vandtæt i sig selv, men dets funktion består sig i at beskytte mod det slid som dame skaljakerne modtager udefra. Et af ydrematerialets finere opgaver er at sikre dame skaljakkens åndbarhed, og denne funktion sikres som oftest ved at dette lag bliver imprægneret, hvilket forhindrer at jakken suger vand. Denne imprægnering er særdeles vigtig, da åndbarhed vil blive væsentligt nedsat i det tilfælde at jakken skulle blive våd. Vandtæt lag, er et dame skaljakkens varemærker og dette lag sidder på bagsiden af ydermaterialet, hvorved laget er skånet fra den værste udefrakommende slid.

Hvis dame skaljakken består af tre lag, vil det sidste som oftest være et lag som beskytter det vandtætte lag mod indefra kommende slid.

Hvilken dame skaljakke passer til dig?

Når du skal finde den perfekte dame skaljakke er det vigtigt at behovsafstemme før du køber. Skaljakker kommer i mange variationer både som tyndere regnjakker og som robuste skijakker.

Tag et kig i vores sortiment

Vi har et lækkert sortiment af skaljakker fra Trespass, som giver dig de bedste betingelser for en succesrig tur, om det så er på gaderne eller ude i den vilde natur, den lader vi være op til dig.

Kom ind forbi 

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte dame skaljakke, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her