Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Drikkedunk

Om du er nybegynder eller har massere af erfaring ude i naturen, så er der en ting som er fælles. VAND. Det er vigtigt altid at have vand med når man er ude i naturen. Hos korsholm har vi en lang række drikkedunke som er perfekte at have med på tur. 

Drikkedunk

Her finder du hele vores udvalg af vandflasker. Alle disse vandflasker her i kategorien er veloplagte til alt outdoor brug, om du så står og mangler en vandflaske til at tage med i skoven, en vandflaske til vandring eller en vandflaske til noget helt andet. Køb din næste vandflaske her hos Korsholm.

Drikkedunke

Her finder du hele vores udvalg af drikkedunke. Alle disse vandflasker er velegnet til at blive brugt outdoor. Skal du bruge en drikkedunk til skoven, vandring, stranden eller bare noget helt andet. Så tag et kig i vores udvalg af drikkedunke for at se om vi har en vandflask som passer til dig.

Vores drikkedunke

Nedenfor her finder du nogle af de mærker vi har inden for drikkedunke, og lidt tekst inden for de forskellige drikkedunke, så du er bedre informeret når du skal vælge. Valget af en drikkedunk er måske ikke det sværeste valg at tage. Dog er der nogle forskellige ting at tage højde for når du vælger drikkedunk. For nogle kan sortere bakterier og andet fra, mens andre drikkedunke kan holde vandet koldt i op til 18 timer. Alt det og meget mere kan du læse mere om herunder.

Lifestraw drikkedunk

Lifestraw er et godt bud hvis du står og mangler en drikkedunk. Denne vandflaske gør det muligt for dig at drikke vand du normalt ellers ville holde dig fra. Drikkedunken er eksempelvis god hvis du er på ferie. Her hælder du bare vandet i drikkedunken og så kan du drikke det. Denne drikkedunk har nemlig et vandfilter der fjerner 99.99% af alle bakterier, parasitter, mikroplast og snavs. Udover det så reducere vandflasken mængden af kemikalier. Drikkedunken kommer både i BPA-frit plastisk eller en stainless steel udgave. Fælles for disse drikkedunke er dog at de begge har et vandfilter der fjerner uønsket bakterier og andet fra dit drikkevand. Filteret i drikkedunken skal udskiftes efter cirka 4000L vand.

Trespass Drikkedunk

Hvis du står og mangler en god vandflaske, så kan vi Trespass Caddo 500 ml thermal. Trespass Caddo er en fantastisk termo vandflaske lavet med dobbeltvægget isolering i rustfrit stål. Det betyder at vandflasken holder vandet køligt i helt op til 16 timer, og varmt i 8. Så hvis du skal ud i naturen så kan du tanke din vandflaske op med koldt vand inden du tager afsted, og så er du sikret at vandet er køligt på din tur. Vandflasken holder også væsken varm. Det betyder at hvis du vil have lidt kaffe eller varm kakao med på din tur, så kan vandflasken holde det varmt i op til 8 timer. Trespass Caddo er 500 ml, hvilket gør det nemt at have vandflasken med på tur. Hvis valget lander på trespass Caddo som vandflaske, så håber vi at du vil nyde den, lige så meget som vi gør her hos korsholm.

Camelbak drikkedunk

Denne drikkedunk er et godt alternativ, til dig der står og mangler en praktisk vandflaske. Drikkedunken er lækagesikker, spildsikker og har universel hætte. Drikkedunken er praktisk både i naturen men også til det daglige forbrug. Drikkedunken er BPA-frit plastik.

Soft flasker

Vi kan også præsentere vores soft flaske. Det er en drikkedunk som er blød. Det vil sige at du fylder den op med vand eller hvad der ønskes som normalt. Her er forskellen dog at som du tømmer den, så er fylder den mindre. Og når du er helt færdig, så kan du bare folde drikkedunken sammen som en pose.

Børne drikkedunke

Vi har også drikkedunke til de mindste. Så hvis du skal på tur og vil have børnene med, eller at du bare står og mangler en drikkedunk til børn så har vi et fint udvalg. Vores vandflasker til børn er drikkedunke med sugerør og er designet så de ikke lækker når den er lukket eller spilde, når den er åben. Vores drikkedunke er med motiver, så drikkedunkene forhåbentligt ikke er så kedelige for børnene.

Altid godt med en drikkedunk

Uanset hvilket mærker eller hvilken drikkedunk du har valgt, så er det altid godt at have en med på tur. For det er træls at have bevæget sig ud i naturen og at man så pludselig kan mærke at man er tørstig. Så står man ude midt i ingenting uden drikkedunk. Det er der nok ingen som synes er fedt. Derfor opfordrer vi til at hvis man skal på længere ture sørger for at have en drikkedunk med, uanset mærke.

Hold drikkedunken ren

Som med alt andet så bliver drikkedunke også beskidte. Det er også selvom at du altid kun har vand i dem. Derfor opfordrer vi til at du ofte vasker din drikkedunk. På den måde sikrer du dig at det ikke bliver en bakteriebombe. Ligesom med alt muligt andet, så holder en drikkedunk også længere hvis man passer godt på den.

Drikkedunks pris for alle

Hos Korsholm har vi drikkedunke til alle. Vi har priser i flere forskellige niveauer, så der burde helt sikkert være en drikkedunk til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her