100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Dame vandrestøvler

En god vandrestøvle er afgørende for den optimale oplevelse, når du skal bevæge dig på gåben i naturen. Vandrestøvler er som udgangspunkt produceret til at modstå slid, har ekstra et godt greb og er fremstillet i åndbart materiale. 

Dame vandrestøvler

Her finder du hele vores udvalg af vandrestøvler til dame. Her finder du et stort udvalg af vandrestøvler til dame, så man nemt kan finde noget til enhver smag. Vi har vandrestøvler fra mange kendte outdoor mærker, samt har vi samlet nogle af de bedste mærker og vandrestøvler fra jagt og fiskeri. Køb dine næste vandrestøvler til dame lige her.

Hvad er en dame vandrestøvle?

En dame vandrestøvle kombinerer de oprindelige egenskaber fra en vandrestøvle med et feminint udtryk. Du kan være stilfuld selv i de mest praktiske vandrestøvler! Dame vandrestøvler har fokus på gode såler med et groft mønster, som sikrer dig et godt greb i underlaget – selv i kuperet terræn. Derudover har vandrestøvler til damer også fokus på støtte omkring foden og stabilitet. Fra naturens side har kvinder mere spinkle ankler end mænd og har derfor brug for ekstra støtte for at undgå diverse skader, såsom forstuvninger. Med sine mange tilpasningsmuligheder giver en dame vandresko støtte til de kvindelige ankler uanset udformning og størrelse.

Dame vandrestøvlen er universel

Vandrestøvler til damer kan bruges i mange henseender og ligesom sin modpart er en dame vandrestøvle universel og multifunktionel. Dette gør at du nemt kan begå dig i de mest kuperede terræner, men også have en hyggelig gåtur i storbyens gader. Med sit stilsikre design kan du blande dig med alle tænkelige miljøer uden at du ville være uhensigtsmæssigt klædt på! Med en dame vandrestøvle kan du aldrig gå galt i byen - eller skoven!

Vedligeholdelse af vandrestøvler til damer

Vedligeholdelse af vandrestøvler er vigtig for levetiden af dine dame vandrestøvler. Grundlaget for en god vedligeholdelse er en god rengøring, sørg for at gør dine dame vandrestøvler rene når du har været på tur, så er du allerede godt på vej. Hvis du har en læderstøvle kan du gøre din støvle mere vandtæt ved imprægnering, dette kan gøres ved brug af voks, læderfedt og balsam. Hvis du har en dame vandrestøvle af syntetiske materialer vil vi dog anbefale en smudsafvisende spray.

Vandrestøvle vs trekkingstøvle

En dame vandrestøvle og trekking støvle er på mange punkter ens. De er begge udført af holdbare og slidstærke materialer. Trekkingstøvler er lettere end vandrestøvler og er derfor mere velegnet til ture uden al for meget oppakning (max 15kg) dette kan f.eks være dagsture, caminoen eller diverse hytteture. Trekking støvler har dog stadig den gode ankelstøtte og stive mellemsål. Forskellen er at vandrestøvler er mere velegnede til ture med tung oppakning.

Sko, støvle eller sandal

Skal du vælge en sko, støvle eller sandal? Det spørger mange vandrer sig selv - og svaret er, at det kommer an på dine behov. Vi vil forsøge at gøre dit valg lidt lettere.

Du skal vælge en vandresandal hvis:

Du går i varmere temperaturer hvor du har brug for åndbare sko, fordele ved en vandresandal er at de også tørre hurtigt efter de er blevet våde. Ulemper kan dog være at foden ikke er beskyttet mod vegetation, derfor er det mest oplagt at bruge vandresandaler på veletablerede stier.

Du skal vælge en vandresko hvis:

Du søger mere beskyttelse mod vegetation end hvad vandresandaler tilbyder. Men har dog ikke den ankelstøtte som man ser hos vandrestøvler, derfor er vandresko bedst egnede til lunt og tørt vejr i varieret terræn dog uden, at det er alt for ujævnt. Derudover kan man med fordel tage let oppakning med.

Du skal vælge vandrestøvler hvis:

Du går i køligt til tider vådt vejr med tung oppakning på ujævnt terræn.

Eliminer vabler!

På baggrund af Korsholms egne erfaringer, kan vi anbefale dig en metode hvorved du kan tage dine vandrestøvler på uden at frygte vabler - nu behøves du ikke at skulle “gå dem til”.

Metoden går ud på, at du gør dine dame vandrestøvler våde, dernæst tager du dem på og går i dem indtil de er tørre. Dette kan sagtens gøres en søndag, hvor du går rundt hjemme i huset. Meningen med denne teknik er, at når støvlen tørrer, så har den formet sig unikt efter din fod, hvorved du mindsker risikoen for vabler betydeligt!

Vores sortiment

Hos Korsholm tilbyder vi lækre dame vandrestøvler i forskellige farver og størrelser, vi udbyder bl.a. lækre dame vandrestøvler fra Ecco

Kom ind forbi eller besøg os online

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte dame vandrestøvle, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.