100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Dame gummistøvler

Denne kategori byder på vores udvalg i gummistøvler til damer. Der er både korte og lange modeller, med og uden neopren, så du er sikret muligheden for, at finde den perfekte støvle til dit outdoor liv.

Dame gummistøvler

Her kan du finde hele vores udvalg af gummistøvler til dame. Her i kategorien kan du finde en masse forskellige dame gummistøvler, om det så er nogle korte gummistøvler til dame eller om det er nogle lange gummistøvler til dame. Alle disse gummistøvler er perfekte til outdoor brug, og kan købes her online.

Gummistøvler dame

Gummistøvler til damer er uundværlig i enhver garderobe. Udført i et lækkert design smyger gummistøvler til damer sig om foden, og giver en flot silhuet. Om du er en naturelsker eller en fan af storbylivet, kan gummistøvler bruges i nærmest enhver tænkelig situation, som beskyttelse mod fugtige omgivelser i skoven, vandpytter på gaden eller på stranden, hvis man ikke vil have sand i sine sko. 

Som værn mod regn og slud

Dame Gummistøvler er som oftest kendt for deres beskyttelse mod regn og slud, for hvem gider at blive våd? Dame gummistøvler er en super supplement til din garderobe, men du investerer ikke kun i dit skoskab, nej du investerer også i din sundhed. Siden dame gummistøvler beskytter mod vand, beskytter de også dit helbred. De fleste kender til at hvis man først bliver våd, så kommer kulden og forkølelsen også - og hvem gider det. Dette er også en af de helt store områder i friluftslivet, for hvis du først bliver våd, så er du ikke nær så sikker på at gennemføre dit eventyr, som hvis du havde været tør under hele forløbet. Dette er også grunden til at lige så vigtigt som det er at beskytte sig mod udefrakommende fugt, så er det mindst lige så vigtigt at beskytte sig mod indefrakommende fugt, og sørge for at iklæde sig svedtransporterende materialer. 

Vigtigt fundament - såler

 Lige så vigtigt som det er at være iført selve dame gummistøvlen, mindst lige så vigtigt er det at være iført de korrekte såler. I sko og støvler er sålen neutral, ingen fødder er ens, derfor er det vigtigt at få anskaffet såler som passer specielt til dig og dine behov. Dermed er du helgarderet og et skridt tættere på den perfekte oplevelse. Det er også yderst vigtigt at din dame gummistøvle passer hensigtsmæssigt, ellers risikerer du trælse vabler og at støvlen gnaver, her kan indersåler også med fordel anvendes, så din dame gummistøvle passer helt perfekt. Udover indersåler, kan vi også anbefale at være iført lange og tykke strømper. 

Stilsikre korte gummistøvler - dame

Den seneste favorit indenfor dame gummistøvler er helt klart de korte af slagsen. Med korte dame gummistøvler får du det bedste fra to verdener, beskyttelse mod regn og slud og brugbarhed. Disse korte dame gummistøvler, kan nemt og ubemærket bruges til hverdag uden folk vil undres, hvilket er en klar fordel. Hvis du er træt af at få våde tæer, men ikke vil gå på kompromis med din tøjstil, så er korte dame gummistøvler helt klart lavet til dig. 

Gummistøvler med for dame

Dame gummistøvler med for kan også med fordel bruges i den danske vinter, hvor vi efterhånden får mere regn end sne. Her vil det ikke til samme grad give mening at bruge vinterstøvler, som er designet til at holde sne ude. Det smarte med dame gummistøvler med for, er derfor at du får beskyttelsen mod regnen, samtidigt med at dine fødder bliver holdt varme i de kolde temperaturer. 

Kvalitets sortiment

Her hos Korsholm har vi et lækkert kvalitets sortiment af diverse dame gummistøvler. Du er velkommen til at læse mere om det enkelte produkt ovenfor. 

Kig forbi

Du er mere end velkommen til at komme en tur ind forbi og få en snak med vores yderst kvalificerede personale, som kan assistere dig i at finde den helt perfekte dame gummistøvler, så du er udstyret bedst muligt til dit næste eventyr. Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.