100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Plano

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Plano. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Plano produkt lige her på Korsholm.dk

Plano

Lystfiskere elsker grej og jo mere, jo bedre. Ingen tvivl om det. Men at organisere sit fiskeudstyr kan nemt gå hen og blive en olympisk disciplin og kan hurtigt komme ud af kontrol. Amerikanske Plano har sikkert tænkt det samme. De har i hvert fald udviklet et system, for at du ikke skal miste overblikket.

Stowaway Utility Boxes

Det var allerede i starten af 50'erne, at Plano satte industristandarden med deres gennemtænkte og effektive StowAway® system. Et system der bruges den dag i dag.

Den gennemtænkte serie med StowAway® findes i mange konfigurationer og findes i fire dimensioner: 3700-serien, 3600-serien, 3500-serien og 3400-serien. Det betyder, at du altid kan regne med, at StowAway ® grejæskerne har den samme pasform og størrelse hver gang. Uanset om du har købt en æske i 1980 eller tager en fra butikshylden i morgen.

Ejer du en af Planos tasker, racks eller store grejbokse, kan du der se hvilke størrelse der grejæske der passer ind i dit system. Det samme, gælder som sagt, alle nutidige grejbokse, som står i butikken. De mest populære størrelser/serier er 3600 og 3700 serierne

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre