100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Lapua

I denne kategori kan du finde vores udvalg af det bekendte mærke Lapua. Seriøse skytter stræber efter at finde den perfekte patron til deres våben. Holdet hos Lapua forstår dette og har gjort deres "Passion for Precision" til grundlaget for deres succes.

 

 

Lapua

Her i kategorien finder du hele Korsholms udvalg af Lapua

Om Lapua

Lapua fokuserer primært på førsteklasses kvalitetspatroner i små kalibre til skytter, jægere og militære og politimyndigheder. Lapua har altid stræbet efter at producere de bedst mulige patroner og ammunitionskomponenter til dem, der deler deres passion for præcision. Konkurrenceresultater verden over beviser, at de er den foretrukne ammunitionspartner for riffel- og pistolskydemestre overalt. Dette har de opnået gennem konstant produktudvikling af deres ammunition og komponenter. De samarbejder også tæt med jægere samt top-sportskytter.

Lapuas verdensberømte kvalitet inden for kugler, messing og patroner stammer fra årtiers erfaring, ufejlbare råmaterialer og en velstyret produktionsprocess. På trods af automatiseringen i produktionen og kvalitetssikring inspicerer Lapuas personale personligt hver ammunitionspart og, om nødvendigt, endda hver enkelt patron. Den omhyggeligt kontrollerede produktionsproces får den sidste finish med tændstikken og krudtet, der er perfekt kompatible med hylsteret og kuglen.

De samarbejder med førende producenter af krudt og tændstikker for omhyggeligt at vælge det krudt og den pålidelige tændstik, der bedst passer til hver patrontype. Pålidelighed og præcision af den ammunition, vi producerer, bevises kontinuerligt i testskydninger. Det vigtigste for dem er dog at lytte til de mennesker, der bruger deres ammunition. Enhver forespørgsel tages alvorligt og analyseres grundigt.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre