100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Våben tilbud (Specialpriser)

Her i kategorien finder ud alle vores specialpriser, om det så er våben tilbud, faste lave priser, "så længe lager haves" eller noget helt andet – Så længe prisen er go' og billig i forhold til markedsprisen, så kan du finde det her!

Våben tilbud

Her i kategorien kan du finde alle vores våben her hos Korsholm, som er på tilbud. Er du på udkig efter et nyt våben til en overkommelig pris, er du kommet til det rette sted. Denne kategori består af nye våben på tilbud, så man kan finde det perfekte våben til en skarp pris. Her finder du jagtrifler, haglgeværer, salonrifler, luftgeværer, pistoler og revolvere, som er på tilbud. Der er ingen grund til at betale fuld pris for et våben, når du har muligheden for at få det til en skarp pris. Mange at disse våben på tilbud er populære modeller fra de bedste brands på markedet. Denne kategori er til dig, som leder efter en våben på tilbud uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se udvalget af vores tilbudsvåben herunder.

Riffel tilbud

Her i kategorien kan du derfor også finde alle vores riffel tilbud, hvor du nogle gange kan være heldig at finde tilbud på populære mærker som Tikka, Sauer, blaser eller andre populære fabrikanter at jagtrifler. Blandt vores våben tilbud vil du også ofte kunne finde flere af de gengse riffel kalibre, som f.eks. .308 win. og 30.06. Der vil også ofte være mulighed for at finde tilbud på standard og links riffel modeller, samt vil kategorien både indeholde nye og brugte riffel tilbud. Så uanset om du er nyjæger eller erfaren jæger, så bruge der være et riffel tilbud, som passer til dig, lige her på korsholm.dk.

Riffel sæt tilbud

Nogle gange kan du også være heldig at finde tilbud på riffelsæt i denne kategori. Vores riffelsæts består ofte af en riffel og en sigtekikkert, med kan også nogle gange indeholde andet, som f.eks. en lyddæmper.

Saloniffel tilbud

Her på siden kan du også nogle gange være heldig at finde til og gode priser på vores salonrifler. Nogle gange vil du også kunne finde salonriffel sæt tilbud, hvor du f.eks. kan finde en salonriffel med lyddæmper på tilbud. Blandt vores salonriffel tilbud vil du også ofte kunne finde nogle af de mest populære kalibre, som f.eks. .17 HMR og .22 LR. Så hvis du gerne vil finde en god pris på en salonriffel eller et salonriffel sæt, så burde der være rig mulighed her i kategorien.

Haglgevær tilbud

Blandt alle vores specialpriser på våben, finder du også alle vores haglgevær tilbud. Blandt disse gevær tilbud, vil det også ofte være muligt at finde tilbud på populære brands som f.eks. Beretta, Baikel og Browning. Kategorien her vil også nogle gange indeholde halvautomatiske haglgevær tilbud, samt over under og side by side. Så hvis du leder efter et billigt haglegevær på tilbud, så kan du muligvis finde et her på siden.

Luftgevær og andre luftvåben tilbud

Denne kategori indeholder også tilbud på luftgevær og luftpistoler. Du vil ofte kunne finde tilbud på både PCP og fjeder modeller, samt vil der også nogle gange være tilbud på populære mærker som Hatsan, Crossman og Benjamin. Vores luftvåben på tilbud vil også ofte bestå af populære kalibre som f.eks. 4,5 mm og 5,5 mm. Så hvis du gerne vil finde et luftgevær eller luftpistol til en god pris, så kan du prøve at kigge her i kategorien.

Brugt våben tilbud

Her i kategorien kan du også finde alle vores tilbudbrugte våben. Det kan ofte være en god ide at købe et brugt våben, da man generelt får meget for pengene. Til de jægere, som er enige i denne antagelse, er denne kategori helt perfekt. Her finder du nemlig brugte haglgeværer på tilbud, brugte jagtrifler på tilbud, brugte luftgeværer på tilbud og mange flere våbentyper til en skarp pris. I denne kategori er der brugte våben på tilbud til enhver smag, hvor man finder våben i alle prisklasser.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre