100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

GAVEKORT INFO

Information om vores gavekort


Du kan nemt og enkelt købe gavekort på vores hjemmeside. Vælg det ønskede beløb og læg i kurv. Ønsker du at købe flere gavekort på samme ordre, er det ikke noget problem.

Vælg "AFHENTNING HOS KORSHOLM" når du afslutter købet – og gavekortet sendes som en kode (eller flere koder) til din mailadresse med det samme. Koden står nederst i din ordrebekræftelse.

Dvs. gavekortet bliver ikke sendt til en pakkeshop – det bliver sendt til din mailadresse.

---------------------
NB: Ønsker du at indløse mere end ét gavekort – eller indløse et gavekort købt før d. 12/10-22, bedes du kontakte Korsholm kundeservice på +45 9680 2020 eller kundeservice@korsholm.dk for hjælp til indløsning.

Vi beklager ulejligheden. Men vi er skiftet til ny webshop, og det ikke været muligt at overføre de bestående gavekort fra den gamle shop. Du får derfor en ny kode hos kundeservice **

Gammel kode: AHKIV-9HW7U-56ESG (eksempel)
Ny kode: 3541k814p12r (eksempel)

Dvs. den gamle kode indeholder bindestreger og store bogstaver - mens den nye kode indeholder tal og små bogstaver uden bindestreg.
---------------------


**
Imidlertid har vi ikke kunnet sende de nye koder ud, da mange ejere af de gamle gavekort ikke er købere, hvorfor vi heller ikke har de respektive mailadresser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her