100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Gedde fiskegrej

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af gedde fiskegrej. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste gedde fiskegrej lige her på Korsholm.dk

 

 

Gedde grej

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af grej til geddefiskeri samt andet fiskegrej til predatorfiskeri. Hvis du er til rovfiskeri så er geddefiskeri helt sikkert noget for dig, og lige her i kategorien kan du blive klar til geddefiskeri. Udanset om du fisker efter rovfisk som gedder, sandart eller aborre så kan du blive klar til det her, i vores kategori med geddefiskeri og predatorfiskeri.

Pas på fingrene!

– Her kommer geddefiskeriet og bider dig med gode tilbud

Sæsonen for geddefiskeri er kun på pause i april.

Er du også er vild med at fiske efter den aggressive predator fisk, der sagtens kan vokse sig rimelig stor, så tjek denne side igennem. Vi har samlet en masse fedt og robust grej, som øger dine gedde fangstchancer.

Gedden er først og fremmest en ferskvandsfisk, som lever i størstedelen af alle danske søer og vandløb. Den kan dog tilpasse sig saltholdige farvande, og findes derfor også i brakvand ved kysterne. Som den glubske fisk gedden er kan det let ske, at dens skarpe tænder skærer fiskelinen over, og du derved mister dit agn. Af den grund er det meget vigtigt, du altid fisker med et stålforfang på 20-40 cm. Gedden er kendt for at spise store fisk i forhold til dens egen størrelse, så du skal slet ikke være bange for at bruge for stort agn til dit geddefiskeri.

Når du fisker efter gedder, foregår det sædvanligvis som sportsfiskeri, hvor fisken hurtigst muligt og på mest skånsomme vis bliver genudsat. Du bør dog huske på at køre gedden træt nok, inden du skal til at afkroge den. På den måde undgår du, at din fangst hverken gør for megen skade på sig selv eller dig.

Knæk & bræk

Om geddefiskeri

Gedden bliver af mange kaldt for kongen af å og sø. Det er den alle største ferskvandsfisk i Danmark og så kan den have en dødvægt på op over 20 kg.

Men en kæmpe monster gedde på 20 kg er selvfølgelig helt legendarisk, hvorimod en gedde på over 5 kg stadig er en meget flot og stor gedde. Faktisk er hun gedderne generelt større end hannerne og de gyder i april, hvor de her kan findes på lavere vand i nærheden af bredden hvor de kan gemme sig i åkander eller mellem siv. Når det bliver sommer, og luften og vandet bliver varmere, så har gedden det med at søge ud mod dybere vand, hvor det kan være lidt køligere. Gedden er først og fremmest en alene fisk i modsætning til hornfisk og stimefisk. Kendetegnene ved en gede er dens meget spidse tænder, gullig grønne og brune lange krop.

Mindstemål for gedde:

Saltvand: 60 cm.

Ferskvand: 40 cm.

Fredningstider:

Saltvand: 1. april til 15. maj.

Ferskvand: 1. april til 30. april.

Gedder - Catch & release

Rigtig mange lystfiskere bruger gedden til at dyrke catch and release, hvor de fanger og sætter gedden fri igen. Dette gøres primært for at holde bestanden oppe, men også fordi det er de færreste som foretrækker en gedde som spisefisk. Hvis man gerne vil bruge sit geddefiskeri som “fang og slipp ud” kan det være en rigtig god ide at sætte sig meget ind i landing af gedden, så man kan gøre det på den mest humane måde. Ved at sætte sig godt ind i landing, vejning, måling og genudsættelsen, mindsker du risikoen for at gøre skade på fisken.

Generelt om vores kategori med geddefiskeri

Her i vores kategori med geddefiskeri, finder du som sagt hele vores store udvalg til geddefiskeri og predatorfiskeri. Uanset om du fisker efter gedde til vinter, sommer eller efterår så så har vi gedde grejet til dig. Du kan købe alt vores geddefiskeri grej her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark.