Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Laksekroge

Alt til fluebinderen som godt kan lide at binde sine lakse- og havørredfluer på krog. Hvis du, ligesom os, er bidt at en gal laksefisker, og ovenikøbet binder dine egne fluer, så er du kommet til det rette sted. Her finder du et stort udvalg af DK´s bedste laksekroge.

Laksekroge - fiskekroge til laksefiskeri

En laksekrog skal man kunne stole 100 % på og udvalget er stort. Find din favorit fiskekrog her på siden eller spørg os til råds om hvilke kroge der fungerer bedst. Her i denne kategori kan du udelukkende finde laksekroge, som bliver brugt til at fiske efter laks, så hvis du er til laksefiskeri, så er en laksekrog lige noget for dig. Find din næste laksekrog lige her hos Korsholm.

Som du kan se er der her et stort udvalg af laksekroge til fiskeri. Udover et stort udvalg af laksekroge, så har vi også mange kendte mærker indenfor laksekroge, som f.eks Daiichi og Partridge. Laksekroge er helt klart et vigtigt stykke lakse grej til lakse fiskeri. Så hvis du er laksefisker, så er en laksekrog noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her