100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Härkila garantier

Her kan du læse om vores Härkila garantier

"Vi har her hos Korsholm altid prismatch og 100 dages gratis ombytning på alle vores Härkila produkter."

 

Udviddet 5 års garanti på udvalgte Härkila produkter.

Härkila producerer produkter af høj kvalitet, der kan modstå tidens og elementernes prøve. For at bevise denne påstand, har Härkila introduceret deres 5-års garanti for specifikke produkter i deres Wildboar Pro og Pro Hunter serier.

Før produktionen påbegyndes, bliver hvert enkelt Härkila produkt udsat for omfattende tests, især de ekstremt holdbare Pro Hunter og Wildboar serier, som er dækket af 5-års garanti. Hver portion af stof bliver inspiceret for fejl, før det bliver brugt, og Härkila har prøver fra hver forsendelse, som de tester igen og kontrollerer.

Härkila ved, hvor vigtigt kvaliteten er, især når det gælder jægeres miljøer og situationer.

Hvis du ender med et produkt, der har materiale- eller tekniske fejl, kan du benytte dig af vores 5-års garanti, som er en udvidelse af vores standard 2-års garanti. Garantien dækker produktet, så du kan få det repareret eller udskiftet.

Garantien gælder, ved dit køb her hos Korsholm, og sikrer dig den høje kvalitet.

Garantien dækker specifikke områder, såsom produktions- og materialefejl i 5 år, produktionssvigt (fx dårlig syning), materialefejl (fx vævefejl) og enhver fejl på GORE-TEX® membranen.

*Garantien dækker dog ikke selvskabte skader såsom huller på grund af normal slid og slæb, pigtråd, brændehuller forårsaget af gnister fra en pejs, lækager i materialet på grund af huller, skader forårsaget af forkert eller manglende vedligeholdelse, afskalning af tekstiler eller varer, der ikke er anmeldt til os i tide, så de ikke længere kan repareres.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller er i tvivl, kan du altid kontake os på mail: kundeservice@korsholm.dk

Se alt vores Härkila

Relaterede artikler