100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Radian

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Radian. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Radian lige her på Korsholm.dk

Scott Radian

Fast with feel...

Her er den nye Scott Radian fluestang

Indtil nu har du skulle vælge mellem en stang med power og linekhastighed eller en stang med sensitivitet og følelse, men takket være den nye Scott Radian fluestang er de dage helt forbi. Begge verdener er nu blevet til en.

Med den nye ReAct teknologi er det lykkedes at dæmpe eftervibrationer i stangen betydeligt. ReAct  har skabt hurtig aktion med høj linehastighed og stænger med al den nuance og fornemmelse man får af en præsentations-stang. Nu kan du underhåndskaste til vanskelige pladser, lave korte fine kast med 6X forfang og lige så nemt levere en streamer på lange distancer. Og efter kastet har du brug for alle finesser. Scott Radian fluestænger afbøder rusk og udløb på fornemmeste vis og beskytter forfanget uden at ofre evnen til at sætte krogen sikkert. Samtidig får du fighting power, som man forventer af en stang med hurtig aktion.

Men det er mere end avanceret teknologi, der gør Scott Radian så fantastisk. Tjek fittings og stangens udførelse. Det er det ypperste som Scott har leveret. Detaljer som SiC skydeøjer i titanium. Elegante hjulholdere med mellemstykke i ahorn, portugisisk kvalitetskork samt de de nye patenterede slangeringe fra amerikanske Snake Brand afrunder de fineste stænger der nogensinde har forladt fabrikken i Montrose, Colorado.

Lidt om Scott Radian fluestænger

Som du nok kan se så er denne kategori kun bestående af Scott Radian fluestænger, som du kan købe online her. Hvis du har brug for råd eller vejledning omkring eksempelvis Scott Radian fluestænger, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Scott Radian fluestang.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre