100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Scott fluestænger

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Scott fluestænger. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Scott fluestang lige her på Korsholm.dk

Scott fluestænger

Scott har været undervejs i snart 40 år. Den kærlighed og sjæl i der lægges i hver håndbygget model, kan næsten mærkes, når man kaster med en af deres stænger. Dedikerede medarbejdere arbejder ihærdigt på at udvikle og forbedre stængerne og den seneste nyhed som Scott har barslet med hedder Radian. Denne fantastiske serie har blandt andet høstet prisen som industriens bedste stang 2013-14. 

Finesse og elegance med spark i.

Scott S4 er en klassisk stang med hurtig aktion og byder på Scotts innovative manuelt tilpassede feruler og kombination af letvægtsmaterialer. I S4 serien får du en formidabel overførsel af energi fra bunddelen af stangen og igennem den ultralette topdel til topøjet. Det giver noget den anden vej også. En meget distinkt top og følsom stang, hvor du virkelig kan mærke kastet og ikke mindst registrere nysgerrige fisk. Stængerne er monteret med " REC Nickel Titanium slangeirnge under grå/sølv tråd. Et fint og næsten vægtløs laklag over den klassiske uslebne klinge giver stangen et flot roligt og stilfuldt look. Hjulholdere med indlæg i det fantastisk smukke Buckeye Burl på stænger op til  #5 Fra #6 og op grå anodiseret aluhjulholder.

S4 serien er en brugervenlig ”fast action” fluestang . At kaste med en, er som at køre en Ferrari, men S4 giver dig meget mere end hastighed. Den lette top kan skabe de smukkeste loops og er fremragende til f.eks. underhåndkast samt styre og mende linen under affiskningen.

Scott S4S - saltwater

Scott har virkelig løftet saltvandsstænger til et nyt niveau. Lige fra titanium og type 3 anodiseret korrosionsfrie komponenter til uforlignelige klinger der har bevist sig selv som usædvanlige værktøjer til hårdt saltvandsfiskeri. Disse hurtige stænger har en meget fin balance og  genererer en høj line hastighed for hurtige ”spot-on” præsentationer. Og en kraftig bunddel som har muskelkraft til at tæmme store saltvandsfisk.

Hver komponent på S4S stængerne blev udvalgt til maksimal ydeevne i det barske saltvandsmiljø. Med komponenter som reflekterer mindst muligt i sol og den bedste korrosionsbestandighed tilgængelig fra nikkel titanium Recoil slangeringe, SiC skydeøjer til Hard Coat anodiserede hjulholdere. Med andre ord, så hører S4S hjemme hvor der er kyst, vand og salt. Det bliver i hvert fald svært at finde en bedre fungerende stang til saltvandsfiskeriet.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre