100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtradio

Når der jages på lange såter eller i skov, er en jagtradio den perfekte måde at kommunikere og opdatere hinanden på. Hos Korsholm finder du et godt udvalg af jagtradioer og jagtradio tilbehør fra Icom og Hunter.

Jagtradio

Brugen af privat jagtradioer i Danmark er igennem de seneste år steget markant, grundet de store fordele det medfører under jagten. Når der jages på lange såter eller i skov, er en jagtradio den perfekte måde at kommunikere og opdatere hinanden på. Dette kan give strategiske fordele, da man har mulighed for at time sin gang helt perfekt. Hos Korsholm finder du et godt udvalg af jagtradioer og jagtradio tilbehør fra Icom og Hunter. Disse to brands er nogle af de bedste og mest populære jagtradio brands på markedet. Til brug af en jagtradio i skoven, kan du med fordel tilkøbe en skovantenne, for at sikre et godt signal.  

Generelt om vores kategori med jagtradio

Her i kategorien finder du et stort udvalg af jagtradioer til jagt. På grund af det store udvalg af jagtradioer har vi også mange forskellige slags radioer, så du kan finde en jagtradio, som passer lige præcis til din præference. Du finder i denne kategori f.eks en jagtradio med 155mhz, jagtradio tilbehør, jagtradio med lang rækkevidde og meget, meget mere! Vores udvalg dækker over jagtradioer med mange forskellige frekvenser og mærker som eks. Hunter og Icom. Du kan finde vores mange jagtradioer lige her online på nettet, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Vi har her i kategorien altid faste lave og billige priser på vores jagt radio, samt kan du nogle gange finde en form for udsalg, hvor du også nogle gange vil kunne være heldig at finde et godt jagtradio tilbud. Hvis du leder efter en god jagtradio her i DK så er du kommet til det helt rigtige sted, vi har nemlig både et stort udvalg af radio og jagt walkie talkier. Hvis det ikke alligevel er det udstyr som du leder efter, kan du måske finde det du søger i vores kategori med jagtudstyr. Find din næste jagtradio her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre