100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

 

Bukkejagt

Læs om bukkejagt

 

INDHOLDSFORTEGNELSE:
 

Bukkejagt generelt

Udstyr til bukkejagt

FAQ

Introduktion til bukkejagt

 

Bukkejagten er uden tvivl et af højdepunkterne inden for dansk jagt. Den 16. maj er både en dag man ser frem, men også en dag som kræver forberedelse. Det er vigtigt at alt udstyr til bukkejagten står klar og riflen er skudt ind. Noget af det vigtigste udstyr til selve udførelsen af jagten er skydestokke, jagtknive, jagtstole og hochsitz. Efter jagten når bukken er skudt kan du med fordel have udstyr til vildtbehandling og selvfølgelig opsatsplader.

" Bukkejagt generelt "

Gennerelt om bukkejagten

Bukkejagten starter i maj

Vi er desværre ikke lagerførende i held og lykke, men vi ønsker dig til hver en tid "knæk og bræk" derude.

Til gengæld kan vi hjælpe med lidt af hvert, der både forøger dine odds for at ramme plet og gør bukkejagten mere bekvem. Når bukken er nedlagt og skal brækkes, har vi selvfølgelig også det grej, du skal bruge — og afslutningsvis en flot opsatsplade til trofæet!

Denne side viser dig produkter, du typisk får brug for, når du forbereder dig til og er afsted på bukkejagt. Du bør dog ikke snyde dig selv for at se hele vores store udvalg til jagt, og er du i tvivl om noget, så kontakt os.

Vi er klar med faglig sparring i butikken og på telefon og mail.

 

Slutningen af bukkejagten

Holder du øje. Måske er der en ny råbuk på reviret? Gå ikke glip af, hvad de sidste ugers jagttid kan bringe… Det er midsommer i Danmark og sæsonen for bukkejagt er stadig godt i gang. Vi nærmer os hastigt brunsttiden for rådyr, hvor testosteron-niveauet hos bukkene når store højder. Vil du forsøge at lokke de fyrige bukke frem, så gælder det gamle ordsprog ”øvelse gør mester” også for anvendelsen af bukkekald. Til gengæld kan det sagtens lade sig gøre at fremkalde rådyrs kontaktlyde på en særdeles naturtro måde. Hos Korsholm sælger vi gode kvalitetsbukkekald og supplerer gerne op med gode tips. På denne side har vi, ud over lokkekald som Buttolo- og Hubertus bukkekald, også samlet en lille portion rigtig gode produkter til brug både før, under og efter bukkejagten. Husk, at hvad enten du handler butikken i Skjern, eller på korsholm.dk, så er vi klar med faglig sparring, hvis du har brug for det. Kig forbi butikken for en personlig snak ansigt til ansigt, eller fang os på telefon eller mail. Vi er her for dig!

 

Du nedlagde bukken, men hvad så med næste step…?

Opbrækning af råvildt kræver det rette specialværktøj – og dit trofæophæng har fortjent en flot opsatsplade

… Og hos Korsholm rådgiver vi dig gerne om, hvad der skal til, så ring, skriv eller kig ind i butikken for en snak om produktvalg tilsat et par gode fif. I dette produktudvalg viser vi dig bl.a. eksempler på hvilket ting, der skal til for at brække en buk på letteste vis samt få trofæet hængt flot op. Mangler du efterfølgende lidt kulinarisk inspiration til anvendelse af det hjembragte råvildt, kan vi på det varmeste anbefale rådyr kogebogen ”Det’ helt vildt”. God arbejdslyst med at få dine herlige jagtoplevelser udnyttet og foreviget.

" Udstyr til bukkejagt "

Udstyr til bukkejagten

Her har vi samlet lidt produkter som passer godt til bukkejagten.

" FAQ "

Folk spørger ofte

Der er pt. ikke nogle ofte stillede spørgsmål il bukkejagt.

Relaterede artikler

Find de nyeste tilbud, nyheder og sæson aktuelle produkter

 

"Alt indenfor jagt, fiskeri og outdoor."

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre