100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fælder

Skadedyr er et problem mange steder, og fælder er en af de mest effektive måder at få dem væk på. Her kan du få overblikket over alle vores fælder til henholdsvis ræve, mår og rotter.

 

 

Fælder

Skadedyr er mange stedet desværre et stort problem, og fælder er en af de mest effektive måder til få dem væk på. En fælde fungerer så ledes: Man lokker skadedyret ind i fælden ved hjælp lokkemad. Når skadedyret går hen for at spise lokkemaden klapper fælden i, og skadedyret er fanget. Lokkemaden afhænger alt efter, hvilket skadedyr man vil fange. I denne kategori finder du vores udvalg af skadedyrsfælder til nogle af de mest normale skadedyr. Du finder bla. rottefælder, muldvarpefælder, rævefælder, mårfælder og meget mere. Hvis du har problemer med ét eller flere dyr, er en fælde den helt rigtige måde at løse problemet på.

Generelt for fælder

Hvis en fælde skal være succesfuld, er der forskellige ting man bør være opmærksom på. Find ud af præcist, hvilket skadedyr du vil fange, og vælg derefter den rigtige fælde dertil. Vil du fange en mår, kan en rottefælde ikke bruges til meget. Placeringen for fælden er selvfølgelig også utrolig vigtig. Sørg for at stille fælden et sted, hvor du ved der er aktivitet for at få størst succes. Dernæst er lokkemaden også en vigtig del, hvis man vil have en effektiv fælde. Effektiv lokkemaden varierer alt efter, hvilket skadedyr du har problemer med. Læs mere omkring lokkemad til de forskellige typer skadedyr herunder. 

Lokkemad til din fælde

Det er vigtigt at vælge det rigtige lokkemad, hvis du vil have størst mulig succes med din fælde. Skadedyr er ikke altid så dumme, som man kunne tro. Skadedyret vil normalt undgå fælden da det er et nyt objekt. Derfor er den rigtige lokkemad vigtig, så skadedyret går ind i fælden, på trods af dens nervøsitet..

Lokkemad til den brune rotte (mest normale): Den brune rotte er altædende, men typisk lokkemad er fisk, nødder eller ost. 

Lokkemad til den sorte rotte: Den sorte rotte er planteæder og mere kræsen end den brune rotte. Her virker ost sansynligvis ikke. Den sorte rotte lokkes af jordnøddesmør. 

Lokkemad til ræve: Ræve lokkes let af kød, hvor døde fjerkræ er rigtig gode.

Lokkemad til mår: Måren lokkes effektivt af æg. Husk at lave et likke hul i ægget, så lugten lettere spredes.

Lokkemad til skader: Skader kan ligesom måren rigtig godt lide æg, og er den helt rigtige lokkemad hertil.

Lokkemad til mosegrise: Grøntsager og frugter virker godt som lokkemad til modegrise. Det kunne f.eks. være æbler, gulerødder eller evt. et blomsterløg.

Rottefælder

Her i vores kategori med fælder, finder du også hele vores udvalg af rottefælder. Vi har i denne kategori både nye og gamle rottefælder, så du kan finde en rottefælde i god kvalitet, som stadig fungere upåklageligt her i 2019. Her i vores kategori finder du udelukkende fælder, så det vil sige at du selv skal stå for noget rottefælde lokkemad. Som rottefælde madding anbefaler vi som udgangspunkt at du kan bruge noget af det mad som rotterne allerede har vist interesse for, hvis de f.eks har spist noget af dit med. Hvis rotterne ikke har spist noget af dit mad, kan du bruge noget fedtholdigt lokkemad, som Nutella eller pølse. Mange af vores rottefælder er de klassiske rottefælde kasser som fungere rigtig godt. Du kan i denne kategori også finde en elektrisk rottefælde, som er en rottefælde med strøm, hvilket nogen nok vil mene er den bedste form for rottefælde.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre