100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagthatte

Den brede betegnelse for hovedbeklædning til jagt er jagthatte. Hos Korsholm byder vi på et udvalg af bl.a. huer, caps og den populære Sixpence. Stik hovedet ind og find den rigitge jagthat – lige efter dit hovede.

Jagthatte til alle

Her i kategorien kan du finde hele vores store udvalg af jagthatte. Vores jagthatte dækker over rigtig mange former for hovedbeklædning til jagt. Her i vores kategori med jagthatte finder du bla. Jagthuer, jagtkasketter og jagtbaretter som alle er velegnet til jagt. Find din næste jagthat lige her hos Korsholm.

Om vores kategori med jagthatte

Som sagt så kan du i denne kategori finde hele vores udvalg af hatte til jagt, så hvis du er på udkig efter en jagthat, så er du kommet til det helt rigtige side. Alle jagthatte er på siden kan selvfølgelig bruges af både kvinder og mænd, men hvis du hellere kun vil se jagthatte til kvinder, kan du prøve at kigge i vores kategori som hedder jagthat dame. Vi har i denne kategori med jagthatte mange forskellige typer jagthatte, så du f.eks kan finde en jagthat med øreklapper, en jagt hat med skygge, en orange jagthat eller en jagthat med ørevarmer eller noget helt andet som passer til dit behov. Vi har også jagthatte i mange forskellige materialer, så du f.eks kan finde en jagthat i læder, en jagthat i filt eller en jagthat i stof eller polyester. Vi har også i denne jagthatte i mange forskellige farver, så du nemt kan finde en der passer til enhver smag, her finder du f.eks en jagthat i orange, grønne eller brunlige farver samt camouflagefarvede hatte og ansigts beklædning. Alle disse jagthatte fås også i mange forskellige størrelser og former, så du nemt kan finde en som passer til dig. Her i kategorien bruger vi ordet jagthatte som et bred term der dækker over flere forskellige slags hatte, som f.eks jagthuer, jagtkasketter, jagtbaretter og andet jagt hovedbeklædning.

Jagthuer

Her i kategorien kan du finde lidt forskellige huer til jagt, som f.eks en jagthue som er vendbar eller nogle jagthuer med fleece. Vi har også jagthuer med øreklapper og ørevarmere, samt har vi også nogle jagt buff som er en form for halsedisse man også kan bruge som jagthat.

Jagtkasketter

Her i kategorien har også flere forskellige slags jagtkasketter, så du nemt kan finde en kasket som passer til dig, og din type jagt. Du kan f.eks finde en jagtkasket fra MJM eller andre kendte mærker som Härkila og Seeland. Vi har også en jagtkasket med lys, som f.eks Seeland light cap, samt har vi jagtkasketter i med mange andre fede features, som eksempelvis en jagtkasket med net til at holde myggene væk eller en jagtkasket med camouflage så du enten har dækket hele ansigtet eller dele af det. Så næsten lige meget hvilken type jagtkasket du søger, så kan du finde den her blandt for jagthatte.

Jagtbaretter

Her på siden kan du også sagtens finde en smart baret til jagt. Hvis man godt kan lide det klassiske og lidt mere stilede jagt look, så er en jagt baret næsten et must. I princippet så er en jagtbaret bare en form for flad hat eller en kasket med en meget lille skygge som oftest er lavet i stof eller anden blød materiale. En baret er en god og klassisk jagthat og bliver også i nogle tilfælde kaldt for sixpence eller flat cap. Find din næste jagthat lige her hos Korsholm.

Lige her kan du finde hele vores udvalg af jagthatte til kvinder. Der er mange tilfælde hvor er jagthat kan være en rigtig god ide på en jagt. Her på siden kan du finde hele vores sortiment af jagthatte til kvinder.

Generelt om vores jagthatte til kvinder

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af jagthatte til kvinder. Her i kategorien blandt vores mange jagthatte til damer, finder du mange forskellige typer jagthatte. Her i kategorien finder bla. flere forskellige jagtkasketter til kvinder fra kendte mærker som f.eks Browning og Deerhunter. Du kan også finde forskellige jagthatte med øreklapper til kvinder, jagt beanies og jagt huer til kvinder, samt lidt jagt ansigtsmasker til kvinder, og en helt masse andre smarte jagthatte til dame. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores jagthatte til kvinder, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagthatte til kvinder tilbud, dette kunne for eksempel være i forbindelse med Black Friday, julen eller et januar udsalg. Her i kategorien har vi også jagthatte i mange forskellige farver, former og mønstre. F.eks har vi mange jagthatte til kvinder i naturlige og dæmpet farve, som blender godt ind med naturen. Vi har i denne kategori jagthatte til damer i farver som grøn, brun, orange, sort og mange andre spændende farver og mønstre, som f.eks camouflage jagthatte til kvinder. Find din næste jagthat og jagt caps til kvinder lige her hos Korsholm.