100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hatte

Kategorien her dækker over Korsholms udvalg af hatte til enhver lejlighed. Hatten til beskyttelse mod sol og insekter, mod kulden eller til at understrege din stil. 

Hatte

Her i kategorien kan du finde alle vores outdoor hatte og caps. Her i kategorien kan du finde alle mulige former for outdoor hovedbeklædning, som f.eks outdoor kasketter, bandana, huer, bøllehatte, og meget mere. Finde dine outdoor hatte og caps, lige her hos Korsholm.

Kan du holde hovedet koldt i sommersolen?

Efter en laaaang vinter og et usædvanligt koldt forår, så er de fleste af os her i den danske midsommer ganske solhungrende – indrømmet. Og selvfølgelig skal vi nyde solen i fulde drag i denne tid, hvor den er højest på himlen og giver masser af varme og lys, men ….

Vigtigt at tjekke Uv-indekset sammen med vejrudsigten

Når du kaster et blik på vejrudsigten, så hold samtidig øje med uv-indekset. For dagens uv-indeks viser styrken af uv-strålingen, og man kan godt beskrive det som et slags termometer for, hvornår man skal beskytte sig ekstra meget i solen. Glemmer man at passe på, kan resultatet i første omgang være en solskoldning, men man risikerer også at hudens DNA tager varig skade, eller at man får alvorlige sygdomme. Derfor er det særlig vigtigt altid at følge de tre officielle solråd: skygge – solcreme og solhat, når uv-indekset er højt. I Danmark er det primært tilfældet i eftermiddagstimerne i månederne fra april til september.

Fedt at blive ”brændt af” – nej vel?

Tilbage til rådet om solhat. Netop hovedbeklædningen er mange af os IKKE for gode til at huske i sommersolen, og hvor finder man i øvrigt en hat/kasket/cap, der både er smart, praktisk samt til en stærk pris. Tja vi har faktisk nogle gode bud. Kig med her i mailen og få inspiration til, hvordan du holder dig cool i sommervarmen. På gensyn hos Korsholm i Skjern og på korsholm.dk