100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Microfiber håndklæde

Gå glad i bad – også når du er på tur. Et microfiber håndklæde er ideelt til alle former for outdoor aktiviteter, hvor vask eller opfriskning er tiltrængt. Hurtig tørrende, super absorberende, og så fylder det minimalt i tasken eller lommen.

Microfiber håndklæde

Her kan du se hele vores sortiment af Microfiber håndklæder. Du finder her populære mærker som Tresspass og Sea to Summit. Så hvis du er på udkig efter en eller flere microfiber håndklæder til din næste rejse, så er du kommet til det helt rette sted.

Alt du bør vide, om microfiber håndklæder

Et microfiber håndklæde er den ideelle rejse partner for dem der ønsker at rejse uden stor oppakning. For backpackere; som ikke ønsker for meget oppakning, er et microfiber håndklæde et fantastisk og ikke mindst pladsbesparende produkt.

Hvorfor vælge et microfiber håndklæde?

Ikke nok med at håndklædet fylder utrolig lidt, så er det også enormt let, tørrer usandsynligt hurtigt og så er det dejlig blødt, og derfor behagelig at benytte. Microfiber håndklædets unikke materiale, giver den en utrolig høj absorberingsevne, og kan derfor bruges af flere omgange. Alle disse egenskaber gør dette produkt helt oplagt til camping, rygsæk-rejsende, sejlture, surfing og meget mere. Dette gør den til et absolut ”must have” som burde føjes til alle backpackeres pakkeliste.

Et produkt, et utal af funktioner

Et microfiber håndklæde er altså perfekt til dine outdoor rejser. Men, mange benytter også microfiber håndklæder til sport. Det er naturligvis oplagt at benytte et Microfiber håndklæder til svømning, mange bruger microfiber håndklæderne som microfiber sports håndklæder. Et microfiber håndklæde har mange funktioner, og man kan både benytte et microfiber håndklæde til håret; samt resten af kroppen, men mange benytter den også som tæppe på de lange ture, da produktet netop er så hurtigt tørrende som det er.

Så hvad end så skal på en længere rejse med rygsæk, til svømning i din lokale svømmehal, eller blot en tur på stranden; så er et microfiber håndklæde ganske enkelt uundværligt.

Find hele vores sortiment af kvalitets microfiber håndklæder på siden HER.