100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Skaljakker

Er du typen, der ynder at være forberedt på al slags vejr, bør du købe en skaljakke. En skaljakke er kendetegnet ved at være både vind- & vandtæt samt åndbar. Den er oftest i lette materialer, som gør den let at medbringe på din næste tur.

Skaljakker

Her i kategorien kan du finde dig en god skaljakke. Vi har her hos korsholm beskæftiget os med fiskeri i mange år, og hertil er en skaljakke også en dejlig stykke beklædning at have med på fisketuren. En skaljakke, som også nogle gange bliver refereret til som en hardshell jakke, er som regel en tyndere jakke som er vind og regn resistent, hvor du selv kan tilpasse lagene under, for at tilpasse din temperatur. 

Hvad betyder ”SKALJAKKE”

– og hvornår bør den være dit førstevalg?

Begrebet SKALJAKKE

Skaljakken bruges som yderste lag i din beklædning, og er groft sagt ”bare” en regnjakke, men med et vist niveau af slidstyrke, komfort og ikke mindst åndbarhed. De egenskaber gør, at skaljakken må betragtes som stort set uundværlig i enhver form for outdoor/friluftsgarderobe.

Anvendelse

Hvornår er en skaljakke så det optimale valg af påklædning? Tja, helt overordnet set, så er svaret faktisk ”hvor som helst – når som helst”. En skaljakke er så multifunktionel, at den kan bruges til alle former for outdoor liv lige fra en travetur i byen og almindeligt hverdagsbrug, til mere udfordrende trekking ture i omgivelser, der ikke yder megen læ for vind og nedbør. Hvad angår tidspunkt, så har skaljakker næsten deres berettigelse året rundt, men særligt i perioder med ustabilt vejr er de geniale, da de ikke fylder meget at have med og til gengæld er guld værd, når solskin og stille vejr på kort tid bliver til en heftig byge med stærke vindstød.

Vælg den rette jakke til dit behov

Hos Korsholm har vi et alsidigt sortiment i skaljakker, så det er let at finde frem til den, der kan dække dit behov for åndbart, vind- og vandtæt overtøj året rundt. Hvad enten det kun er som hverdagsjakke eller også til brug på vandreture i skov eller på fjeld mv. Er du i tvivl om, hvilken skaljakke du skal investere i så husk, vi altid er klar med rådgivning og gode råd, der kan hjælpe dig til den rigtige beslutning. Ring, skriv eller kig forbi i vores fysiske butik på Jægervej 5 i Skjern.

Generelt om vores skaljakker

Her i vores kategori kan du finde et med skaljakker kan du finde et stort udvalg af jakke, så du både kan finde en skaljakke til dame, en skaljakke til herre og en skaljakke til børn. Udover at have skaljakker til alle køn og aldre, så har vi også altid en fast lav og billig pris på vores skaljakker, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt skaljakke tilbud, dette kunne eks. være til Black Friday eller til jul. Her i kategorien kan du både finde en vandtæt skaljakke, en vindtæt skaljakke og en åndbar skaljakke, og de fleste af vores skaljakker er faktisk alle 3 ting.

Skaljakke til herre

Hvad er en herre skaljakke?

En herre skaljakke bliver også betegnet som den mandlige udgave af hardshell(engelsk) jakken. Begge jakker fungerer i pricippet som regnjakker, da de begge ses som værende “vandtætte” jakker. Selvom en herre skaljakke kan betegnes som en regnjakke er den meget mere end det. De fleste kan nikke genkendende til, at når man har haft en regnjakke på i længere tid føles kroppen fugtig, og åndbarheden er generelt lav i en regnjakke. Dette har man forsøgt at minimere i en herre skaljakke og med stor succes, resultatet er en vandtæt, åndbar, slidstærk og komfortabel jakke med for, som sikrer at du ikke bliver kold i det potentielt regnfulde vejr.

Herre skaljakke - en jakke til alt slags vejr

Som tidligere nævnt er en herre skaljakke vandtæt, derudover beskytter den også mod vind. Med disse egenskaber gør den sig som en super god jakke året rundt, hvor du nemt kan tilpasse de inderste lag til vejrets temperatur. Derudover er der også mange som bruger en skaljakke til udendørs aktiviteter, som f.eks ski. En herre skaljakke gør sig godt til skiture, da den holder dig tør, samtidigt med at den holder dig varm. Som et ekstra plus er der også rig mulighed for at have mange lag under jakken, som du kan tilpasse ved f.eks at bruge svedtransporterende materialer, og et ekstra lag fleece.

Herre skaljakke opbygning

Selvom der kan være en stor variation af herre skaljakkernes udseende og priser er der dog en fællesnævner i jakkernes specielle konstruktion. En herre skaljakke eller hardshell består altid af to lag og ofte tre. Herre skaljakkerne består af et ydermateriale og et vandtæt lag, derudover kommer så det 3. lag.

Ydermaterialet består som oftest af nylon eller polyester, dette lag er som oftest ikke vandtæt i sig selv, men dets funktion består sig i at beskytte mod det slid som herre skaljakerne modtager udefra. Et af ydermaterialets finere opgaver er at sikre herre skaljakkens åndbarhed, og denne funktion sikres som oftest ved at dette lag bliver imprægneret, hvilket forhindrer at jakken suger vand. Denne imprægnering er særdeles vigtig, da åndbarhed vil blive væsentligt nedsat i det tilfælde at jakken skulle blive våd. Vandtæt lag, er et herre skaljakkens varemærker og dette lag sidder på bagsiden af ydermaterialet, hvorved laget er skånet fra den værste udefrakommende slid.

Hvis herre skaljakken består af tre lag, vil det sidste som oftest være et lag som beskytter det vandtætte lag mod indefra kommende slid.

Hvilken herre skaljakke passer til dig?

Når du skal finde den perfekte herre skaljakke er det vigtigt at behovs afstemme før du køber. Skaljakker kommer i mange variationer både som tyndere regnjakker og som robuste skijakker.

Tag et kig i vores sortiment

Vi har et lækkert sortiment af herre skaljakker fra mærker som Trespass, som giver dig de bedste betingelser for en succesrig tur, om det så er på gaderne eller ude i den vilde natur, den lader vi være op til dig.

Kom ind forbi 

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte herre skaljakke, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.