100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Vandrebukser dame

En vigtig tilføjelse til din outdoorgarderobe er vandrebukser, som giver dig ultimativ bevægelsesfrihed, optimal åndbarhed og vejrbeskyttelse, så du kan begå dig i alt slags vejr. Korsholm hjælper med at finde de rigtige bukser.

Vandrebukser dame

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af vandrebukser til dame. Her i kategorien kan du finde et stort udvalg af vandrebukser fra flere forskellige kendte mærker indenfor outdoor. Køb dine næste vandrebukser til dame lige her hos Korsholm.

Dame vandrebukser

Vandrebukser er helt essentielle for en god vandreoplevelse, om det så er i fjeldene eller i bymiljøer, kan du kun forbedre din oplevelse ved at anskaffe dig et par. Dame vandrebukser er en super tilføjelse til din garderobe, da de modsat normale bukser, som oftest er sved- og temperaturregulerende, hvilket dermed sikre at du har det behageligt undervejs på turen. Derudover er det også vigtigt, specielt i bevokset eller kuperet terræn, at dine ben har beskyttelse mod diverse torne eller skarpe kanter. Hvis du gerne vil læse mere eller gør dig klog på dame vandrebukser, skal du blot læse med videre.

Regulering og beskyttelse

Når du er på jagt efter de bedste dame vandrebukser til dig og dit behov, er det vigtigt at du finder den rigtige balance mellem mod vejrbeskyttelse og åndbarhed, for hvis dame vandrebukserne beskytter mod diverse nedbør men ikke har den nødvendige åndbarhed hvorved du blive fugtig indefra, bliver du våd og kold alligevel. Varmen kan du nemmere regulere ved at påføre/aftage lag efter behov, med det sagt anbefales det at finde en gylden middelvej, hvorved du ikke skal stå og skifte midt på din tur, da det er lettere besværligt at skifte mængden af tøj på benene end på overkroppen.

Bevægelighed er en dealbreaker

Derudover er det yderst vigtigt at dine dame vandrebukser passer perfekt til dig og din krop, og vi anbefaler derfor at tage et smut ind i butikken hvorved du meget nemmere kan finde de dame vandrebukser som passer til netop dig. Specielt til ture i fjeldet hvor der kræves en høj mobilitet er pasform og bevægelsesfriheden yderst vigtig. Vandrebukser kommer med forskellige detaljer, men her er der frit valg, da der snarere er tale om smag og behag end praktisk anvendelighed.

Forskellige årstider forskellige vandrebukser

Forskellige årstider har logisk set forskellige krav, og derfor er der andre krav til dame vandrebukser beregnet til sommerbrug end til f.eks vinterbrug.  

Vandrebukser til varmen

Dame vandrebukser til vinterbrug har som oftest mere polstring end dem til sommer, samt størrer beskyttelse mod vind og nedbør

Vandrebukser til kulden

I dame vandrebukser til sommerbrug er åndbarheden fuldkommen essentielt, ellers  risikerer du hurtigt at få det ubekvemt. Hvis du som oftest vandrer i byer eller på veletablerede stier kan du med fordel bruge vandreshorts eller en vandre nederdel, da disse giver maksimal åndbarhed.

Vedligeholdelse

Som næsten alt andet gælder det at hvis du rengører og passer på dine produkter så forlænger du levetiden markant. Hvis du på forhånd ved at du kommer til at vandre i de mere beplantede områder eller shelter samt ophold i skov, kan det være en god idé at finde et par kraftigere vandrebukser i slidstærke materialer, her i bland G-1000-bukserne.

Sortiment

Vi har et lækkert sortiment af dame vandrebukser fra Trespass, som giver dig de bedste betingelser for en succesrig tur, om det så er på gaderne eller ude i den vilde natur, den lader vi være op til dig.

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde de helt perfekte dame vandrebukser, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.