100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Dame vandresandaler

Komfort, praktik og smart design. Du finder et godt udvalg af vandresandaler hos Korsholm. Der er fokus på letvægtsmateriale og ekstra god affjedring. Flere muligheder for justering af remme giver dig muligheden for at tilpasse sandalen fuldkommen til din fod.

Dame vandresandaler

Her kan du finde vores udvalg af vandresandaler til dame. Vandresandaler er gode og funktionelle sandaler som er velegnet til længere vandreture i varmere temperaturer. Her i kategorien finder du udelukkende vores udvalg af vandresandaler til dame.

Gode vandresandaler til damer

Kvalitets vandresandaler er vigtige for en god oplevelse. Om du skal vandre i storbyens travle gader eller om du skal på udflugt i sverige, så vil dame vandresandaler altid kunne bruges. Dame vandresandaler er universelle og kan bruges i mange forskellige situationer. Dame vandresandaler passer ind i de fleste omgivelser og du vil derfor altid have et stilrent udtryk. Det er da også herfor dame vandresandalen er blandt favoritterne hos frilufts dyrkere. Anderledes fra almindelige sandaler har dame vandresandaler en stivere sål, som i starten vil føles unaturligt for mange. Det er dog blot et spørgsmål om tid og slut på dagen vil dine fødder takke dig.

Komfort

Dame vandresandaler er fremstillet udfra fra fokuspunktet komfort. I dame vandresandaler er der mulighed for rigelig udluftning, hvilket vil gavne dig og dine fødder i de varmere temperaturer. Dame vandresandalen former sig efter din fod, og er med sine remme nem at justere, derved vil dine fødder kunne holde til aktiviteter under længere perioder, da de med en dame vandresandal har optimale arbejdsforhold. Vi har skønne dame vandresandaler fra bl.a. Ecco, som har opfundet sine helt egne teknologier og metoder, som sikrer dig en lækker og spændstig dame vandresandal. For at opnå den største komfort, er det vigtigt at du køber den dame vandresandal som passer bedst til dig og din livsstil. For at sikre den korrekte pasform er det vigtigt at din hæl ikke glider for meget op og ned, når du går. Derudover skal der cirka være en fingerbreddes plads fra dine tær og ud til sandalens væg. Hvis du vil garantere at dine dame vandresandaler passer, vil det være en god idé at gå på et let nedadgående terræn, og sikre dig at du kan gøre dette uden ubehag.

Vandre eller trekkingsko?

Skal jeg vælge trekking eller dame vandresandaler? Det spørger mange sig selv når de skal forsøge at navigere rundt i de mange muligheder. Før du går i gang med at søge ville et godt udgangspunkt være at afstemme dine behov. Dame vandresandaler er kraftigere i udformningen og er også lidt tungere vil være bedst til vandreren med en del oppakning, da du i en dame vandresandal får mere støtte end ved trekkingsandaler. Hvis du modsat er på tur uden oppakning, eller alt for meget af det, vil trekkingsandaler være din ven.

Sko, støvle eller sandal

Skal du vælge en sko, støvle eller sandal? Det spørger mange vandrer sig selv - og svaret er, at det kommer an på dine behov. Vi vil forsøge at gøre dit valg lidt lettere.

Du skal vælge en vandresandal hvis:

Du går i varmere temperaturer hvor du har brug for åndbare sko, fordele ved en vandresandal er at de også tørre hurtigt efter de er blevet våde. Ulemper kan dog være at foden ikke er beskyttet mod vegetation, derfor er det mest oplagt at bruge vandresandaler på veletablerede stier.

Du skal vælge en vandresko hvis:

Du søger mere beskyttelse mod vegetation end hvad vandresandaler tilbyder. Men har dog ikke den ankelstøtte som man ser hos vandrestøvler, derfor er vandresko bedst egnede til lunt og tørt vejr i varieret terræn dog uden, at det er alt for ujævnt. Derudover kan man med fordel tage let oppakning med.

Du skal vælge vandrestøvler hvis:

Du går i køligt til tider vådt vejr med tung oppakning på ujævnt terræn.

Undgå vabler

Det kan måske lyde lettere ubehageligt, men hos Korsholm har vi erfaret, at hvis man vil undgå at få vabler i sine nye dame vandresandaler behøves man ikke at gå dem til, i deres traditionelle forstand. I stedet skal man gøre sine dame vandresandaler våde og dernæst gå i dem, til at de bliver tørre. Dette medvirker at sandalen tørrer omkring din fod og udformes derfor efter foden. Hvis du har ekstra tid eller lyst en dag til at gå rundt i et par våde dame vandresandaler, kan vi kun anbefale det, selvom det kan lyde lidt ubekvemt.

Vedligeholdelse af dame vandresandaler

Til vedligeholdelse af dame vandresandaler anbefaler vi at du rengøre dem efter hver vandretur. Vedligeholdelse er en vigtig faktor i forhold til dine dame vandresandalers levetid. Hvis dine dame vandresandaler består af syntetiske materialer vil en smudsafvisende spray med fordel kunne bruges.

Sortiment

Hos Korsholm har vi et lækker sortiment af kvalitets dame vandresandaler fra bl.a. Ecco, du er mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde præcis den vandresandal der passer til dig og dine behov.

Kig forbi

Du er mere end velkommen til at komme en tur ind forbi og få en snak med vores yderst kvalificerede personale, som kan assistere dig i at finde den helt perfekte dame vandresandal, så du er udstyret bedst muligt til dit næste eventyr. Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.