100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Zpey flueliner

Deres velkendte Hybrid- og Zkagit light liner bliver i den grad flitigt brugt langs vores vestvendte åer. Men også deres Minitip kystline er blevet særdeles populære. Find din næste Zpey flueline lige her på Korsholm.dk

Zpey flueliner

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Zpey flueliner. Helt basalt så er dette flueliner fra mærket Zpey, og en flueline er bare en fiskeline brugt til fluefiskeri. Så hvis du leder efter en flueline fra Zpey til f. eks. din fluestang, så er du kommet til det helt rigtige sted. Find din næste Zpey flueline lige her hos Korsholm.

Om vores Zpey Flueliner

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af zpey flueliner, hvor du kan finde mange af de kendte modeller. Du finder f.eks den kendte Zpey flueline model Zpey Zalt som er en meget populær flueline fra Zpey, eller en anden populær model som Zpey Zhooter. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til valg af en Zpey flueline, så er vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig i det køb, så du kan finde en Zpey flueline, som passer lige præcis til dig.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre