100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Zeiss håndkikkerter

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Zeiss håndkikkerter. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Zeiss håndkikkert lige her på Korsholm.dk

Zeiss håndkikkerter

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Zeiss kikkerter. Dette inbære helt simpelt at du i denne kategorie kan finde håndkikkerter fra Zeiss. Zeiss er for mange kendt som den ældste producent af kikkerter, og har derfor mange års erfaring med at skabe kikkerter i top kvalitet til nogle gode priser. Find din næste Zeiss kikkert her hos Korsholm. I 1846 blev Zeiss grundlagt i den tyske by Jena af en mand kaldet Carl Zeiss, og de har lige siden produceret kikkerter i top kvalitet. Dette betyder at Carl Zeiss Optik har været på marked i over 160 år, hvilket betyder at de har haft rigtig lang tid til at optimere på deres kikkerter.

Om vores kategori med Zeiss kikkert

Her i kategorien finder du som sagt et stort udvalg af Zeiss kikkerter, så du kan finde en kikkert som passer lige præcis til dig. På grund af vores store udvalg af Zeiss kikkerter finder du også mange forskellige slags kikkerter fra Zeiss, hvilket betyder at du bla. kan finde en Zeiss kikkert med afstandsmåler, som f.eks Zeiss Victory. Hvis du derimod heller vi se vores udvalg af Zeiss kikkertsigte, så kan du finde dem i vores kategori med Zeiss sigtekikkerter. Vi har her i kategorien altid en fast lav og billig pris på vores Zeiss kikkerter, og en gang imellem har vi også en form for udsalg, hvor du måske kan være heldig at der kommer et godt Zeiss kikkert tilbud, dette kunne potentielt være i forbindelse med black friday eller under julen, så du kan få den helt rigtige julegave. Find din næste Zeiss håndkikkert lige her i kategorien med vores Zeiss kikkerter.

Nogle Zeiss kikkerter i denne kategori

Zeiss Victory RF

Ved denne model har Zeiss overgået sig selv, og har nok lavet den bedste håndkikkert med afstandsmåler i nyere tid. Den har masser af innovativ teknologi, kan tilkobles mobilen, har en brugervenlig manual på dansk, og kan finpudses og indstilles selv ned til de mindste detaljer.

Zeiss Terra ED

Denne Zeiss kikkert er super nem at bruge, og samtidig er den robust og kan holde til en del, i meget forskellige og skiftende vejr. Så det er lige meget om du foretrækker at gå på jagt i solskin eller regnvejr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her