100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Vortex Optics

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Vortex Optics. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Vortex Optics produkt lige her på Korsholm.dk.

 

 

Vortex Optics

Vortex Optics er en amerikansk familieejet virksomhed der blev grundlagt i 2002. Alle produkterne er designet, fremstillet, inspiceret og serviceret i deres moderne anlæg for at sikre, at du får de bedste produkter og servicer. I kategorien kikkerter, håndkikkerter, afstandsmålere, udsigtskikkerter samt rødpunktsigter har Vortex en position som et af de største og mest velrenommerede brands i verden. Kig nærmere på vores udvalg af Vortex Viper HD og Vortex Viper Diamondback håndkikkerter samt Vortex sigtekikkerter her. Et særligt kendetegn for Vortex produkter er robust og høj kvalitets optik - ganske enkelt kvalitetsmæssig topklasse. Med Vortex får du virkelig meget kvalitet for pengene!

Vortex Viper HD

Vortex nok mest populære håndkikkert er fuldt forståeligt Viper HD. I denne serie får man utrolig meget kvalitet for pengene - først og fremmest med en fantastisk opløsning, øget kontrast og opløsning samt farve enhed i hele synsfeltet. Viper HD har en lystransmission tæt på 99%, og i kraft af den store diameter på frontlinsen er der særlig god lysgennemgang, hvilket man med fordel kan drage nytte af i skumringen og om natten. Selv brillebærere kan benytte Viper HD og endda med fuldt synsfelt. Både Vortex Viper HD 8x42, Vortex Viper HD 10x42 og Vortex Viper HD 10x50 er såvel vandtæt som dugfri.

Vortex Viper Diamondback

Med Vortex Diamondback HD 8x42 og Vortex Diamondback HD 8x32 sprænges pris-kontra-kvalitet skalaen næsten.... 

Optikken er optimeret, så Viper Diamondback har et minimalt tab af lys og skarphed og derfor præsterer super godt selv under dårlige lysforhold. Der er fuld multi lags belægning på alle linse flader, hvilket øger lystransmissionen og nedsætter uønset reflektion i optikken. De udvendige linser der endvidere beskyttet mod nedbør, ridser og snavs på grund af den slidstærke ArmorTek belægning.

Diamondback HD serien er en ægte universal serie, og det vil sige, man altid kan finde en model, som passer perfekt til ens behov, hvad enten det skal være en letvægts lommekikkert, en højtydende jagtkikkert eller en kraftig skumringskikkert. Der vil helt sikkert i Diamondback HD serien altid være den rette model til dig!

Vortex Razor HD

Både den seriøse jæger samt konkurrenceskytter og militæret anvender Vortex Razor HD Gen. III 1-10x24 EBR-9 MRAD, der er et særdeles robust og skarpt riffelsigte. High Density glasset leverer imponerende opløsning og farvespektrum. Kikkertsigtet er belagt med ArmorTek, som sikrer, der ikke kommer ridser og snavs på linsen. Et EBR-9 (MRAD) trådkors er en stor hjælp ved skud på længere distancer eller som korrektion for kraftig vind. Selve kikkerthuset er indvendigt fyldt med argon gas, der forhindrer dugdannelse på linsen. Vortex Razor HD er en utrolig holdbar letvægts riffelkikkert produceret i Aircraft-grade aluminium. Stærk og robust - gennemført kvalitet.

Vortex Crossfire

Crossfire II serien fra Vortex er yderst populær og vel sagtens et af de mellemklasse sigter, hvor man får mest kvalitet for pengene - som eksempelvis Vortex Crossfire II 3-12x56AO V-Brite. Optikken er så skarp, at man selv i regn og tåge kan få et brugbart sigtebillede. Linsefladerne er multilags belagte, hvilket giver øget lystransmission og samtidig reducerer uønskede refleksioner og skygger i billedet. De optiske komponenter er altid rene og klare til brug, fordi det nitrogenfyldte og o-rings forseglede kikkerthus beskytter mod alle former for nedbør og dug samt støv og snavs.