100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Vision fluestænger

Finske Vision har udviklet grej i over 40 år og står i dag med det stærkeste program inden for fluestænger nogensinde. Vision er garant for fluegrej udviklet til fiskeri her i Skandinavien og de er kendt for deres dristige og fede designs.

 

Vision fluestænger

Her i denne kategori kan du finde hele hele vores udvalg af fluestænger fra Vision, så hvis du mangler en super god fiskestang fra Vision til fluefiskeri, så kan du helt sikkert finde den her hos Korsholm. Vi har her Vision Fluestænger som Onki, XO, Tool og Vision Glass Series. Hvis du har brug for hjælpe til valg af Vision fluestænger, så står vi her i fiskeafdelingen altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder den helt rigtige Vision fluestang.

Lidt om Vision Fluestænger

Da Vision er et relativt kendt mærke indenfor fluefiskeri, så kommer det vel heller ikke bag på nogen at Vision fluestænger er af en vis kvalitet. Disse Vision fluestænger er også til en billige og konkurrencedygtig pris, så du ikke behøver at betale toppen af en jetjager, for at få råd til en Vision fluestang.

Glass Series

Vision har leget med glass klinger i mange år efterhånden, de startede blødt ud med deres Cult Fiber serie, senere kom Glassic.Det det første 2 serier havde tilfælles var at de var extremt bløde. Men den deres nye glas serie er bygget på såkaldt "hurtig glas". Stængerne er bløde, men de har stadig masser af rygrad til at kunne kaste igennem. Selvom man måske ikke er til glasstænger, så vil vi varmt anbefale at man giver dem et skud.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre