100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Viper Flex

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Viper Flex. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Viper Flex produkt lige her på Korsholm.dk

Viper Flex

Der var før i tiden været mangel på kvalitets skydestokke, hvilket resulterede i at to danske jægere tog sagen i egen hånd. De igangsatte Viper Flex projektet, som efter utrolig mange timers hårdt arbejde på udvikling og design, endte ud med et meget komplet resultat. Deres første stydestok var Viper Flex Elite, der senere er videreudviklet til nyere modeller. Viper Flex skydestokke er kendt for deres høje kvalitet samt at levere ekstra god stabilitet til skytten.

Hvorfor vælge Viper Flex?

Et stort problem ved traditionelle skydestokke er den manglende balance og kontrol på riflen. Den traditionelle skydestok har kun 1 støttepunkt, som kan gøre riflen svær at holde stille. Det specielle ved Viper Flex skydestokke er de 2 støttepunkter, som giver fuldt stabilitet. Det ekstra støttepunkt gør at du op til skydet, ikke overfører samme mængde energi fra kroppen til skydestokken. Det vil sige at rystelser, før høj adrenalin og imidlertidig stress ikke påvirker dit skyd tilnærmelsesvis i samme mængde, som ved den traditionelle skydestok. Den ekstra støtte gør at du kan koncentrere dig 100% om at affyre et præcist skud.  

Fordele ved Viper Flex

En Viper Flex skydestok har en lang række egenskaber, som gør den til en af danskernes foretrukne skydestokke. Udover den ekstra gode støtte, er den let og hurtig at justere. I aktionens hede moment er det vigtigt at have en skydestok, som er hurtig at sætte op. På få sekunder er din Viper Flex klargjort til skud. Mange benytter skydestokken til stående skud, men du har ligededes mulighed for at affyre et perfekt skud siddende og knælende med en Viper Flex skydestok. Sidst med ikke mindst er den let at transportere. Viper Flex skydestokkenes højde er teleskopjuseteret, og kan ved laveste justering ligge i næsten alle riffelkufferter.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre