100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

UV2 produkter

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af UV2 produkter. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste UV2 produkter produkt lige her på Korsholm.dk

 

 

UV2

Firmaet Spirit River har som de første lanceret fluebindingsmaterialer med Dobbelt UV. De er i stand til at tilføre både UVF og UVR i materialerne.

Hvad er UVF

UVF er fluoreserende og korte lysbølger i lyse farver som benyttes i mange materialer f.eks. malinger. I det daglige oplever vi det på eksempelvis trafikskilte. Papir og lyse tekstiler tilsættes ofte stoffer som fluorescerer. Formålet er at få hvid til at se endnu hvidere ud. Det kræver blot en lyskilde som udsender UV lys.

Hvad er UVR

UVR er ekstremt korte lysbølger ikke kan opfattes af det menneskelige øje. Blandt fugle har hannerne en markant UVR signatur i fjerdragten, som hunnerne tydeligt kan læse. Majfluer finder hinanden, bierne finder blomsterne, laksefisk under gydning og fisk i søgning på føde.

Og netop det at fisk kan opfatte disse korte lysbølger, har været drivkraften og ideen til at udvikle UV2.  Det fluoreserende i de lyse materialer kan du nemt spotte med en UV lampe. UVR indfarvningen kan du ikke se, det er forbeholdt fisken. I følge eksperter er det det, som gør forskellen på en god dag og en indbringende dag ved vandet.

Prøv UV materialerne og se hvilke højder du når i dit fiskeri.....

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre