100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Trek'n Eat

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Trek'n Eat. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Trek'n Eat produkt lige her på Korsholm.dk

Trek'n Eat

Du er ude at vandre, og lige pludselig hører du en underlig lyd; Er det tordenvejr? Hvalsang? - Niks, det er din mave der rumler. Efter en hel dags vandring er du naturligvis gået hen og er blevet sulten. Men, det der med madlavning har aldrig rigtig været din stærke side, og du har hverken medbragt gryde, pande eller toaster. Bare rolig, Trek'n Eat står klar til at hjælpe. Dette 100% naturlige produkt er ikke blot praktisk og nemt at have med sig på turen, det både utrolig lækkert, nærringsrigt og så er der et utal af smagsvarianter.

Trek’n Eat

Hvorfor gå på kompromis med maden på en vandretur, bare fordi du ikke kan medbringe hverken komfur eller køleskab? - Det skal du naturligvis heller ikke! Trek’n Eat står klar til at hjælpe, med deres frysetørrede produkter som er 100% naturlige, ikke indeholder konserveringsmidler, eller er tilsat nogen former for kunstige farvestoffer. Produkterne er kompakte og lette, så du nemt kan medbringe adskillige pakker i rygsækken.

Nemt og lækkert

Ikke nok med at du med god samvittighed kan spise dette 100% naturlige måltid, så er det også utrolig nemt at tilberede. Du skal hverken have pande, gryde eller mikrobølgeovn med dig, du skal blot tilsætte varmt vand direkte i posen; så det klar til at blive spist.

NOMA og Geranium – Watch out!

Du skal naturligvis heller ikke gå på kompromis med retten der skal serveres; næ næ! Trek’n Eat har et utal af varianter. Den perfekte aften kunne eksempelvis starte med Kylling i Karry, med langkornede vilde ris, rosiner og andre lækre krydderier. Hovedretten kunne lyde på Chili con Carne med oksekød krydret med Zing og løg. Til dessert; tja… Hvad med Chokolademousse? Der er ikke det Trek’n eat ikke kan servere for dig. Du forvandler med blot en anelse varmt vand, aftenen ved lejrbålet til en rendyrket Michelin restaurant.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre