100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Tikka rifler

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Tikka rifler. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Tikka riffel lige her på Korsholm.dk

Tikka rifler

Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets rifler fra Tikka. Vi har Tikka's mest populære riffel modeller i alle de gode kalibre. Tikka har vokset sig til at være et af danskernes foretukne riffel mærker, hvilket bl.a. skyldes flotte syntetiske designs og høje funktionelle kvalitet. Tikka T3 er starten på alle deres modeller, som f.eks. Tikka T3x Varmint, T3x Lite, T3x Hunter, T3x Lite GRS og mange flere. Tikka T3 er kvalitets rifler til meget konkurrencedygtige priser, der tiltaler alle jægere, som har en forkærlighed for syntetiske skæfter.

Om vores kategori med Tikka rifler

Her i vores kategori finder du som sagt hele vores udvalg af Tikka rifler. Her i kategorien finder du alle vores nye Tikka rifler, hvis du hellere vil se hele vores udvalg af brugte Tikka rifler kan du kigge i vores kategori med brugte rifler. Her i kategorien kan du finde et stort udvalg af Tikka rifler som kan købes til en god pris, samt vil der en sjældent gang imellem være et Tikka Tilbud. Så hvis du er på udkig efter et godt Tikka køb, så står vi klar med et godt Tikka salg. Find din næste Tikka riffel lige her hos Korsholm. Tikka rifler kan købes i flere forskellige prisklasser, og der er derfor altid et prisleje som passer til enhver jæger. Ud over at Tikka rifler i sig selv har nogle gode prisklasser, så har vi her hos Korsholm også altid en god fast lav og billig pris på vores Tika rifler.

Om Tikka rifler

Den aller første fabrik for Tikkakoski blev bygget i Finland i året 1893 og i 1918 startede så denne fantastiske riffel produktion. i 1983 fusionere Tikkakoski og Sako virksomhederne, som så i starten blev kaldt for Sako-Tikk. Men efter en årrække blev Tikkakoski taget ud af navnet, og bliver i stedet brugt som navnet på en lang række rifler.

Tikka møder stort set enhver jægers behov, ved at have en god blanding af våben forståelse og teknologi.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre