100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Sufix

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Sufix. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Sufix produkt lige her på Korsholm.dk

Sufix

Sufix fiskeliner er fiskeliner i verdensklasse. Du får her et stærk og kvalitets sikkert produkt, som holder utrolig længe og kan holde til enormt hårde slidtag. Hver lystfisker har sin egen præference når det kommer til fiskeline; Sufix er et sikkert bud på en fiskeline, som vil falde i god jord hos de fleste.

”Serious fishermen know that, with every cast, there’s a lot on the line”

Sufix er en af de førende producenter indenfor fiskeliner, som dækker samtlige områder indenfor lystfiskeri. Sufix har længe været et kendt brand, som producerer en bred vifte af modeller. Deres liner er tynde, men har samme brudstyrke som mange andre tykkere liner. Ved at bruge en tyndere line, kan man ikke blot kaste længere, man får også mere line ind på spolen.

En fiskeline til enhver lejlighed

Som lystfisker skal man aldrig gå ned på udstyr, og i særdeleshed heller ikke på kvalitet. Noget af det vigtigste udstyr er naturligvis fiskelinen. Sufix har et bredt udvalg, i flere forskellige farver til fornuftige priser. Deres liner er utrolig nemme at håndterer så uanset om du er en garvet fisker eller nybegynder, så er Sufix et oplagt valg.

Sufix = Høj kvalitet

Med et produkt fra Sufix er du garanterer et produkt i super høj kvalitet. Denne kvalitet er blandt andet med til at sikre dig, at du med nogle specifikke liner kan fiske i både saltvand i ferskvand. Dette kan du på baggrund af linens høje knudestyrke. Så om du er sportsfisker eller lystfisker kan du være sikker på at finde et Sufix produkt, der passer til dine behov.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre