100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Stanley termokander

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Stanley termokander. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Stanley termokande lige her på Korsholm.dk

Stanley termokander

Stanley er for mange et synonym med kvalitet og det kan vi bevidne. Stanley har mere end 100 års erfaring, hvilket har udmøntet sig i deres særdeles effektive Stanley termokander. Stanley termokander er super effektive i forhold til, at holde din driks temperatur konstant. Derved skal du hverken bekymre dig om halvlunken kaffe, eller halvvarme drikke om sommeren. Du er mere end velkommen til at tage et kig i vores nedenstående sortiment, for at finde den Stanley termokande, som passer perfekt til dig og dine behov.

Hvem er Stanley

Stanley har over 100 år på bagen, og har derfor tilegnet sig en unik erfaring, hvilket afspejler sig i deres Stanley Termokander. Stanley blev grundlagt af William Stanley Jr. med det formål for øje, at for altid ændre den måde varme drikke blev forbrugt. Startskuddet til Stanley og derved også udviklingen af Stanley termokander, kom i 1913, da William Stanley Jr. sammensmeltede vakuums-isolation og styrken af stål sammen, til en flaske, og dermed opfinde den stålflaske, som vi kender i dag. 

Siden da har Stanley videreudviklet på deres teknologier, og har der fra udviklet den termokande som har ledsaget tusindvis på diverse eventyr, alt fra camping, vandring eller som tilskuer til en fodboldkamp.

Nu når Stanley termokander oftest anvendes i naturen, er det genialt at Stanley også går op i bæredygtighed og derved beskytter naturen, så du kan nyde den sammen med din Stanley termokande i mange år fremover.

Stanley termoflasker er som sagt fremstillet af stål, som er et af de mest genanvendelige materialer overhovedet.

Hvis en del af dine Stanley termokander mod forventning skulle gå i stykker, så kan man hos Stanley købe reservedele, hvorved du kun behøves at udskifte en lille del, i stedet for en hel flaske, hvilket igen, bidraget til deres bæredygtige koncept.

Hvad er en Stanley termokande

Men hvad er en Stanley termokande og hvorfor er den så smart? Vi kan starte med en termokande helt generelt. Idéen med en termokande er at holde den drik du har påfyldt, ved en konstant temperatur. Dette gør en termokande ved, at den er fremstillet med dobbelte vægge, som virker isolerende ved et delvist vakuum. Det at der er et delvist vakuum mellem de to vægge, gør at mulige varmeledende partikler er blevet fjernet, hvorved drikkens varme eller kulde ikke bliver ledt væk i samme grad, som i en almindelig flaske.

Stanley termokander har en BPA-fri kontaktoverflade med væsker og mad, derudover er deres stål fremstillet i grad 304 rustfrit stål, som er blevet gennemtestet før udgivelse til offentligheden. Udover dette har Stanley termokander en rette smarte funktioner, ofte er de spildsikre og er fremstillet med et isoleret låg som kan bruges som kop. Til rengøring af Stanley termokander anbefaler de en blød børste, brug aldrig en stålbørste, da brug af denne vil medføre ridser. Derudover står der på den enkelte Stanley termokande om den kan puttes i opvaskemaskinen eller mikrobølgeovnen. 

Stanley termokande vs almindelig flaske

Både stanley termokander og almindelige flasker har deres egne fordele og ulemper. Fordelen ved en Stanley termokande er dog, at du super nemt kan transportere drikke, som kræver en bestemt temperatur, for at blive nydt optimalt. Sådanne drikke kunne f.eks. være morgenkaffen, eller en kold drik om sommeren, alle kender hvor kedeligt en halvlunken kaffe er, det samme gælder for en halv varm drik om sommeren. Dog tenderer Stanley termokander til at være tungere end en almindelig flaske, men det er alt sammen op til hvad du vægter højest i forhold til dine behov.

Vedligeholdelse af Stanley termokande

På Stanleys egen hjemmeside, har de fremlagt en guide til passende rengøring af deres Stanley termokander. Først anbefaler de af du opfylder din Stanley termokande med varmt vand og en mild opvaskesæbe, for derefter at lade det stå og trække i 5 minutter. Efter de 5 minutter anbefaler de at du vasker din Stanley termokande med en damp svamp, for derefter at skylle den og tørre den af med et rent viskestykke. Derudover kan dit produkt have brug for en dybderensning, her til skal du blande en del bagepulver til en del varmt vand, for derefter at lade det stå i 1 time. Derefter skal kanden renses og rengøres med en mild opvaskesæbe.

Termokandens historie

Al rosen for termokander skal Stanley dog ikke have, selvom vi kan være tilbøjelige dertil. Fænomenet bag termokanden eller Dewars flaske blev opfundet i 1892 af den skotske fysiker og kemiker Sir James Dewar. Stanley termokander bygger på Dewars princip “Dewar-karret”, som er et glaskar med dobbelte vægge med lufttomt rum. Udover termoflasken er Sir James Dewar kendt for at være den første som fortættede hydrogen på gasform, til væske og senere helt til fast form. Sir James Dewar anvendte “Dewar-karret” til opbevaring af flydende luft.

Vores sortiment af Stanley termokande

Hos Korsholm tilbyder vi et kvalificeret udvalg af Stanleys sortiment. Vi tilbyder både traditionelle Stanley Termokander, til opbevaring af drikke og andre væsker, samt food-jars til opbevaring af mad. Du er velkommen til at tage et kig i vores sortiment, og finde den Stanley termokande som passer præcist til dig og dine behov.

Kig ind forbi og find den Stanley termokande som passer til dig

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte Stanley termokande, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.