Julegaver byttes indtil d. 31. januar. Julegaver byttes indtil d. 31. januar.
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Salomon

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Salomon. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Salomon produkt lige her på Korsholm.dk

Salomon

Her i kategorien kan du finde alle vores produkter som vi har til mærket Salomon. Her i kategorien finder du mange af deres outdoor artikler, hvilket vil sige at du nemt kan finde Salomon sko og Salomon tasker som passer perfekt til udendørsbrug. Find dine Salomon produkter lige her hos Korsholm.

Om Salomon

Salomon er for mange kendt som et globalt skiløbs mærke, men selv deres passion stammer faktisk fra selv naturoplevelsen og den leg der forbinder os med naturen. Det var derfor et naturligt skridt for Salomon at udvide deres ekspertise til outdoor, vandring og senere hen andre udendørs aktiviteter og sportsgrene, men har den dag i dag specialiseret sig i det de kalder “bjergsport”. Her udvikler de bl.a vandringsudstyr som har til formål at være lettere, hurtigere, og mere innovative når det handler om interaktionen med landskabet og sporten.

Salomons formål og livspassion er at lade folk lege og udvikle sig gennem forbindelsen til naturen. Hvilket der ofte kan være særligt brug for i en stressende moderne verden hvor de fleste kun er forbundet af en skærm.

Solomon udvikler udstyr som lader folk få det bedste ud af deres udendørs sport.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her