100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

R8 Core

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af R8 Core. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste R8 Core lige her på Korsholm.dk

R8 Core

For de fleste af os er en idyllisk dag på vandet ikke, når vi tænker mere, men når vi tænker mindre. At finde den tilstand i fiskeriet, hvor instinkt og erfaring bringer os til en næsten zen-agtig bevidsthed, om hver enkelt subtil bevægelse - det er, hvad R8 CORE handler om. Det er ikke et løb eller en konkurrence, men et stadie vi alle sigter efter at nå ude på vandet. Med R8 CORE forbedrer Sage den to-vejs forbindelse fra hånd til flue og tilbage, for bedre føling, flow og kontrol. Denne forstærkede to-vejs feedback-cirkel giver, på grund af deres nye Axial fiber formulation,  dig mulighed for at mærke, hvornår kraften skal påføres hele vejen igennem kastet, præsentationen, og når man anvender det passende pres på fisken – i sidste ende giver dig, lystfiskeren, fuld kontrol.

R8 CORE er bygget med et fokus på maksimal alsidighed, og anvender nye revolutionerende materialeteknologier, som afspejler hvad Sage oplever ude ved vandet. I sin kerne, er det som Sage bruger som inspiration til deres nye R8 CORE, en direkte afstamning til Sages ”multi-applikation” vision, én formet af fiskeriudviklingen, der sker overalt omkring os - fra levesteder vi forfølger, og farvande vi fisker, til de fluer vi fisker, og den mangfoldighed af arter som vi er på evig jagt efter at finde.

Det seneste skud på stammen af ny stang teknologi fra Sage, er denne R8 Core teknologi. Det er 8. generations klinge teknologi, og i forhold til dens forgængere, så har Sage virkelig tænkt ud af bokse, og genskabt nogle af deres gamle værdier. En super spændende stang som bare skal prøves! Sage har i mere end 35 år har været et af de førende brands inden for fluestænger, og noget tyder på at de endnu en gang har slået det fast med 9 tommer søm - Så snart du kaster den nye R8 Core vil du forstå hvad vi mener.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her