100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Patagonia tasker

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Patagonia tasker. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Patagonia taske lige her på Korsholm.dk

Patagonia tasker

Hvis du leder efter en Patagonia taske, så er du kommet til det helt rigtige sted! Her i kategorien har vi alle mulige former for tasker, om det så er en duffel bag, rygsæk, bæltetaske, en lille eller stor taske, så har vi noget til dig. Find din næste Patagonia taske lige her på siden.

Patagonia duffel bag

Her i vores kategori med Patagonia tasker kan du også finde nogle forskellige duffelbags i forskellige størrelser og farver. Vi har mange forskellige str. indenfor Patagonia duffelbags som f.eks. 30L, 40L, 55L, eller 70L, så du kan finde en, der passer til dit behov.

Generelt om vores Patagonia tasker

Som sagt tidligere, så er er du kommet til det helt rigtige sted, hvis du leder efter en Patagonia fisketaske. Her i kategorien er der både store og små tasker, og tasker i alle mulige forskellige farver, som f.eks sort, grå, rød, grøn, brun og meget andet. Du kan købe alle vores Patagonia tasker her online eller i vores fysiske butik på Jægervej 5, Skjern i Danmark. Her i kategorien finder du nogle af Patagonias mest populære tasker, som f.eks deres Atom Sling. Du kan også finde andre fede taske, med gode funktioner, som f.eks. thermo, vandtæt og meget andet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her