100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Patagonia caps & kasketter

Letvægts og stilfulde kasketter fra Patagonia - perfekte til at beskytte dit ansigt og øjne mod solen, uanset om du er ude at fiske, på vandretur eller bare mangler en smart cap til hverdagen.

Patagonia caps og kasketter

Caps og kasketter fra mærket Patagonia er efterhånden næsten et "must have" til enhver fiske- eller outdoor-entusiast. Patagonia kasketters primære funktion er at beskytte dit ansigt og øjne mod solen, samtidig med at de er lette og åndbare.

Patagonia's kasketter er ofte lavet af letvægtsmaterialer, der er hurtigtørrende og åndbare. Dette gør dem perfekte til aktiviteter som fiskeri, da du ofte kan risikere at blive våd under de forskellige fiskerformer. En Patagonia cap passer også godt til outdoor, hvor du har brug for beskyttelse mod solen, men også vil have en let og åndbar kasket, der ikke vil tynge dig ned.

Udover funktionaliteten, er Patagonia's kasketter også kendt for deres stilfulde og moderne design. De kommer i forskellige farver og mønstre, så du kan finde den, der passer bedst til din personlige stil.

Patagonia's kasketter er også bæredygtige, da de ofte er fremstillet af genanvendte materialer og er certificeret med Bluesign godkendelse, hvilket betyder, at de overholder strenge miljøstandarder i hele deres produktionsproces.

Kort sagt, hvis du leder efter en stilfuld, let og åndbar kasket, der kan beskytte dig mod solen under enhver aktivitet, er Patagonia's kasketter og caps et godt valg - både til fiskeri, outdoor og hverdagsbrug.

 

Her i denne kategori finder du vores sortiment af Patagonia caps og anden hovedbeklædning fra mærket Patagonia. Hvis du er lystfisker, så kender du helt sikkert til Patagonia og deres stilede caps og hatte. Her i kategorien kan du finde enhver type Patagonia hat, om det så er caps, solmaske eller en kasket med øreklapper. Find din nye Patagonia cap i dag.

Patagonia Kasket

Vi har i denne kategori forsøgt os at samle så mange Patagonia caps og hatte som muligt til en billig og fornuftig pris. Så hvis du leder efter en Patagonia kasket, hat eller cap, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mange af disse Patagonia kasketter har også en form for trucker kasket look over sig, hvilket mange godt kan lide lige i tiden.

Generelt om vores Patagonia caps

I denne kategori kan du finde hele vores sortiment af Patagonia huer, hatte og caps. På siden her finde du bl.a. deres super populære Trucker kasket P6, eller nogle af deres efterhånden meget velkendte hatte med logo med en fisk på. Her i kategorien kan du finde caps i mange forskellige farver om du så leder efter Patagonia hatte i sort, navy, blå, grøn eller rød, så burde du kunne finde det her. Du kan købe din Patagonia cap lige her på Korsholm.dk eller i vores fyssisk butik på jægervej 5 i Skjern. Her i kategorien har vi selvfølgelig altid den faste velkendte lave og billige pris på alle vores Patagonia caps, samt kan du engang imellem være rigtig heldig at finde et godt tilbud, dette kunne bl.a. være i forbindelse i form af et udsalg. Køb din Patagonia cap lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre