100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

Patagonia Caps

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Patagonia Caps. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dine næste Patagonia Caps lige her på Korsholm.dk

Patagonia caps

Her i denne kategori finder du vores sortiment af Patagonia caps og anden hovedbeklædning fra mærket Patagonia. Hvis du er lystfisker, så kender du helt sikkert til Patagonia og deres stilede caps og hatte. Her i kategorien kan du finde enhver type Patagonia hat, om det så er caps, solmaske eller en kasket med øreklapper. Find din nye Patagonia cap i dag.

Patagonia Kasket

Vi har i denne kategori forsøgt os at samle så mange Patagonia caps og hatte som muligt til en billig og fornuftig pris. Så hvis du leder efter en Patagonia kasket, hat eller cap, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mange af disse Patagonia kasketter har også en form for trucker kasket look over sig, hvilket mange godt kan lide lige i tiden.

Generelt om vores Patagonia caps

I denne kategori kan du finde hele vores sortiment af Patagonia huer, hatte og caps. På siden her finde du bl.a. deres super populære Trucker kasket P6, eller nogle af deres efterhånden meget velkendte hatte med logo med en fisk på. Her i kategorien kan du finde caps i mange forskellige farver om du så leder efter Patagonia hatte i sort, navy, blå, grøn eller rød, så burde du kunne finde det her. Du kan købe din Patagonia cap lige her på Korsholm.dk eller i vores fyssisk butik på jægervej 5 i Skjern. Her i kategorien har vi selvfølgelig altid den faste velkendte lave og billige pris på alle vores Patagonia caps, samt kan du engang imellem være rigtig heldig at finde et godt tilbud, dette kunne bl.a. være i forbindelse i form af et udsalg. Køb din Patagonia cap lige her hos Korsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her