100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Partridge

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Partridge. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Partridge produkt lige her på Korsholm.dk

Partridge

Partridge er en af de absolut mest kendte krogmærker, der findes på markedet og har ligesom Mustad en lang historie og mange krogtyper bag sig. Det var E. Partridge der helt tilbage i 1936 startede produktionen i Redditch i England. For prismæssigt at kunne konkurrere med priserne er meget af fabrikationen flyttet til Singapore. Kvaliteten er dog stadig meget høj og ensartet

Historien om Partridge

Det er ikke 100% fastslået hvornår Partridge startede, men det er sandsynligt at det startede med eksistensen af ​​et stort kloster ved Redditch. Her blev munkene anset for at have været rigtig dygtige håndværkere, og da Henry d. 9. opløste broderskabet, blev munkene taget ind af førende katolske familier i området og de tog naturligvis deres færdigheder med. Derfra blev bearbejdning af stål og specialiseret metalarbejde udviklet og forfinet.

Fremstilling af nåle og kroge

Udviklingen førte til fremstilling af nåle og krogfremstilling. Teknikken gik hånd i hånd. De teknikker, der blev udviklet til fremstilling af nåle, kunne også anvendes ved fremstilling af kroge. Ståltråd blev strukket i Birmingham og derefter sendt ud til nåle- og krogproducenter i tilstødende byer som Studley, Alcester, Henley-in Arden og Redditch. 

I midten af ​​1800-tallet etablerede Redditch sig som det vigtigste krogproducerende center. I anden halvdel af 1800-tallet gjorde overgangen fra det rene håndarbejde til industriel produktion Redditch berømt for fremragende fiskekroge over hele verden. I denne periode dominerede de faktisk hele verdensmarkedet.

Alan Bramley – den store skaber

Partridge er den eneste britiske producent af fiskekroge til lystfiskeri, der har været i stand til at overleve og skabe sig et navn i det tyvende århundrede. Nu er vi allerede langt inde i det Partridge of Redditch bærer sit navn fra grundlæggeren Albert Partridge. Han overlod firmaet til sin søn Ted, der solgte det til Alan Bramley i 1970, da ingen af ​​hans børn var interesserede i at overtage virksomheden.

Alan Bramley videreudviklede virksomheden, og i 1970'erne udvidede produktionen til at omfatte eksklusive splitcane stænger og han fortsatte med at udvikle og forbedre krogproduktionen. Takket være ham er Partridge of Redditch blevet det internationalt anerkendte mærke, som vi kender i dag. Under ledelse af Alan Bramley blomstrede virksomheden. Han og hans team fik mulighed for at skabe nogle af de mest avancerede krogtyper, som industrien nogensinde havde set, og mange af disse krogedesigns eksisterer den dag i dag og bliver flittigt brugt af fluefiskere verden over.

Norske Mustad køber Partridge

I 1996 købte den norske krogproducent O. Mustad & Son Partridge of Redditch fra Bramley familien. Under ledelse af Mustad blev der introduceret nye industrielle standarder, en mere moderne produktion og man fortsatte den innovative udvikling, der havde præget de foregående 20 år.

Partridge kommer tilbage til England

I 2009 havde Partridge brandet mistet sin status under forvaltning af Mustad og det var blevet lidt et lager af glemte og specialiserede krogtyper. Krogene solgte simpelthen ikke mere. 

Mustad solgte i samme år Partridge til det britiske selskab FishingMatters Ltd. De tog på hul på en omstrukturering af ​ brandet og man rationaliserede sortimentet simpelthen for at genskabe den innovation, som Partridge var så kendt for. Det har taget nogle år, men vi kan tydeligt fornemme, at FishingMatters Ltd. vil gøre alt for at sikre at Partridge of Redditch som brand, og vi er overbeviste om, at de nok skal overleve de næste hundrede år og at de også kommer til at skrive historie.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre