100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Præsten gennemløber

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Præsten gennemløber. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Præsten gennemløber produkt lige her på Korsholm.dk

Præsten gennemløber

I denne kategori med Præsten blink kan du finde alle mulige forskellige gennemløbere fra mærket Præsten. Præsten laver kun Put & Take gennemløbere, hvilket vil sige at de er specialister på dette område. Det er derfor ikke ikke nogen stor overraskelse at Præsten er ved at være de førende og største på dette område. Præsten blink er derfor efterhånden et must i en Put & Take fiskers grejkasse. Præsten blink viser gang på gang at de er nogle af de bedste på marked, ved at fange ørrederne som ingen andre gennemløbere kan. I denne kategori kan du finde et kæmpe udvalg af præsten blink.

Historien om Præsten blink

Dengang da Put & Take søerne fik sin helt store udbredelse i Danmark i 80'erne var det næsten kun en Mepps spinner og andre mindre kendte gennemløbsblink som kunne overliste en træg ørred. Men så kom fænomenet med gennemløbsblink med løsthængende kroge og den helt rigtige recept på succes i jagten på ørreden var fundet. I dag er de små gennemløbere en fast del af arsenalt, når man kigger ned i grejæsken hos en passioneret ørredfisker. Hertil er det nyeste skud på stammen Præsten. Præsten blink er et frækt og flot forarbejdet gennemløbsblink, som på rekordtid er blevet en af de mest giftige agn du kan præsentere for søens regnbuer. Præstens lave vægt kombineret med en stor bæreflade giver præsten blink en stor fordel, nemlig, at den kan spinnes ufatteligt langsomt ind og med sin vuggende gang i vandet har en magisk tiltrækningskraft på selv den mest træge fisk. Der anbefales en god skarp størrelse 6 trekrog til fiskeri med Præsten. Du kan købe flere forskellige Præsten blink her i denne kategori.

Generelt om vores kategori Præsten

Som sagt finder du her Præsten blink og gennemløbere. Præsten bliver ofte sat i forbindelse med Fidusen, dette makkerpar af Præsten og fidusen er en form for micro eller mini agn til fiskeri. Præsten til fiskeri kan derfor være utrolig effektivt. Man skulle næsten tro at denne kategori indeholder præsten tilbud, men vi har egentlig bare en fast lav og billig pris på vores Præsten blink. Præsten fiskegrej kan være næsten uundværligt hvis man som lystfisker fisker i P&T. Her i Præsten blink er nemlig allerede en classic og kan købes lige nu og her i kategorien med præsten blink og gennemløbere.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre