100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Norma

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Norma. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Norma produkt lige her på Korsholm.dk

Norma

Hvem er Norma

Norma er et kvalitets ammunitions firma som har en rig historie og erfaring inden for produktion af ammunition. Norma har over 120 års erfaring indenfor fremstillingen af kvalitets projektiler. Denne process er blevet udviklet i Ämotfors i Sverige siden 1902.

 

Normas filosofi

Norma er dedikeret til at udvikle ammunition til diverse pistoler og revolvere. Normas fulde fokus ligger på at møde de talte såvel som de underliggende ønsker en garvet jæger eller skytte skulle have. Norma består af passionerede jægere, skytter og genladere, som tilsammen har vundet adskillige Olympiske, verden og europæiske medaljer, som i den grad vidner om deres kredibilitet, når det drejer sig om våben ammunition. Brandet Normas værdier kan opsummeres i, præcision, kvalitet og pålidelighed.

Firmaet Norma

Normas firma bygninger er placeret i Ämotfors, Värmland i Sverige, som ligger 400 km vest for Stockholm. Til info ligger Normas bygninger 270 km nord for Gøteborg og 130 km øst for Oslo. Disse bygninger huser Normas 200 ansatte som producerer omkring 30 millioner patroner i over 100 forskellige kalibre for jagt og målskydning. Norma bygger på sveriges stolte kultur. Sverige er kendt for deres uendelige skove og søer, hvor jægere, fiskere og friluftsmennesker for alvor kan få lov til at boltre sig. En anden ting sverige er kendt for er dens jægere, som er kendte for deres professionelle og etiske opførsel som udmunder i en sund fauna.

Norma og samarbejde

Norma er ikke sky for at samarbejde med andre firmaer som må have en ekspertise indenfor våben-verdenen. Dette skyldtes, at Norma altid vil stå indenfor en innovativ våben og ammunitions kultur. Et eksempel på Normas samarbejde er deres samarbejde med den tyske riffelproducent Blaser, hvilket har udmundet i de højt præsterende patroner, Blaser Magnum patroner.

Disse patroner bygger på den nyeste ammunitions teknologi, hvilket er gjort for at Norma, sammen med Blaser kan medvirke til videreudviklingen indenfor ammunitions historien.

Derudover fremhæver Norma deres samarbejde med Weatherby som eksistentielt for Normas succes og udseende i dag. Normas store personlighed Nils Kvale, som var norsk major, indledte samarbejde med Weatherby, navnligt Roy Weatherby for nogle og 60 år siden. Dette har udmundet i 14 kalibre fra .224 Wby til .460 Wby, ved brug af projektiler fra Nosler, Barnes og Hornady.

Historien bag Norma

Norma blev i 1902 grundlagt af Enger brødrene fra Oslo i Norge, som nogle år tidligere havde grundlagt Norma Projektilfabrik A/S. Norma navnet har intet at gøre med Norge, selvom de to navne resemblerer hinanden. Norma navnet stammer fra en af Bellinis operaer, som en af brødrene Enger var stor fan af. Fabrikken kom til at ligge i Sverige, fordi Norge og Sverige på daværende tidspunkt havde en unionen som muliggjorde at lægge en fabrik i Sverige 20 kilometer fra grænsen til Norge. I sin opstart havde Norma stor fokus på fremstilling af ammunition til brug i militæret, dette har siden bredt sig ud til andre områder, hvilket har resulteret i jagt ammunition med stor præcision. Derudover er Norma i dag kongelig hofleverandør.

Normas produktion

For at slutproduktet skal være af topkvalitet kræver Norma at alle råmaterialerne også besidder denne egenskab. Derfor sætter Norma en dyd i at inspicere alle delprocesser i produktionen af deres projektiler. Norma inspicerer både materialer, værktøjerne, processerne og deres ansatte.

Derudover måles projektilerne ca 15-20 gange og ud af 300 færdige ammunitionskasser udtages 5 ud til inspektion, derudover bliver alle pakkerne afslutningsvis målt og vurderet med øjnene.

Vores sortiment af Norma

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af Normas samlede sortiment. Ovenstående kan du finde mange former for ammunition og hylstrer. Du skal være mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde det produkt som passer til dig.

Kig ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde det helt perfekte Norma ammunition, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre