100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Mustad

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Mustad. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Mustad produkt lige her på Korsholm.dk

Mustad

Mustad er et norsk krogmærke og har en lang historie med fiskekroge. Rigtig mange lystfiskere er vokset op med Mustad og de første fisketure har sikkert været med en Mustad ormekrog for enden af linen. I dag har Mustad et gigantisk program i kvalitets fiskekroge og sælger til stort set samtlige lande i verden

Mustads Historie

Lige siden Mustad blev grundlagt i udkanten af ​​den norske by Gjøvik tilbage i 1832, har de arbejdet på at opretholde den pionerånd, der satte dem i gang. Takket være dedikation og opfindsomhed hos medarbejdere og nær kontakt med fiskere over hele kloden har det aldrig været lettere at holde den lidenskabelige ånd i ilden.

Mustad erobrer fiskerverdenen med en enkel og genial markedsanalyse

Mange siger at lystfiskere er konservative mennesker, der ønsker det udstyr, de altid har brugt, men det er færreste de kan sige nej til højere kvalitet til lavere priser og det var Mustad rigtig gode til. Derfor ansatte Mustad allerede tidligt medarbejdere til at rejse over hele kloden og finde ud af, hvilke kroge der blev brugt i forskellige områder.Mustad fiskekrogs salgsstyrke rejste gennem de fem kontinenter til de fjerneste hjørner af kloden. De eneste andre sælgere, de stødte på i den øvre Amazonas eller på Congo floden, i Kina eller Tasmanien, var kolleger fra Primus, der solgte petroleumsovne eller  sælgere fra Singer, der solgte symaskiner.

Imponerende 60.000 kroge blev indsamlet og sendt tilbage til Gjøvik, og "The Hook Maker" returnerede derefter stærkere og billigere versioner til alle besøgte regioner i verden.

-  I dag er en ud af fire kroge i verden produceret af Mustad.   -

Firmaets kvalitet og pionerånd gjorde snart Mustad til den største producent af fiskekroge i verden, der repræsenterede 50% af den globale produktion i 1950'erne. Dette kan måske også forklare, hvorfor ordet "Mustad" den dag i dag simpelthen oversættes til "fiskekrog" i mange hjørner af verden.

Den dag i dag er Mustad fortsat den største producent af fiskekroge på verdensplan og en ud af fire kroge i verden produceres af Mustad. Mustad brandet findes i over 160 lande og dækker alle discipliner inden for sportsfiskeri samt industrielt- og traditionelt fiskeri.

”The Hook maker” - maskinens placering var hemmelig for offentligheden.

I midten af ​​1800-tallet fik Mathias Topp en idé. Efter at have produceret søm og tråd i mange år skulle Mustad fabrikken ved Gjøvik til at fremstille fiskekroge, og de ville gøre det bedre end nogen anden.

Topp tegnede en maskine, hvor ståltråd gik ind på den ene side og kroge af høj kvalitet kom ud af den anden. I 1877 var "The Hook Maker" klar. For at undgå at få deres opfindelse kopieret eller efterlignet af konkurrenter, blev maskinens tegninger krypteret. Tegningerne blev simpelthen delt op og fik forskellige målestoksforhold, så det var praktisk talt umuligt at kopiere. Arbejderne som havde med krogfremstilling at gøre blev delt op, så de ikke kunne tale sammen og de havde sågar forskellige kantiner, så de ikke kunne være sammen i pauserne. Ingen udefra vidste heller ikke hvor fabrikken lå. På krogpakningerne stod der ikke Gjøvik, men Oslo og i byen Gjøvik fandtes der ikke et eneste skilt med navnet Mustad. Så de alt hvad de kunne for at producere så tilbagtrukket så muligt.

Søm til hestesko

De fleste lystfiskere kender Mustad fiskekroge. De er dog de færreste der ved at Mustad også producerer søm til hestesko. Virksomheden har faktisk fremstillet mange produkter gennem tiden.

De store teknologiske opfindelser, der har præget koncernens succes, har alle været inden for metal. Nærmere bestemt, små metaldele og især genstande, der kan fremstilles af ståltråd, hestesko-søm, fiskekroge og skruer, hårnåle, nåle, spidser, bådsøm, kortværktøjer, byggesøm, papirclips, stifter, u-søm , støberi-spik, justerings-spik til kulminer, spacernagler og meget andet. Der var stor kreativitet og kundeforståelse og en innovationsorienteret holdning som holdt virksomheden kørende.

Mere eller mindre gode succeser har været lynlåse, scootere, plæneklippere, salt- og gødningsspredere. I den anden ende hvor Mustad har haft mere succes er produkter som brændeovne (de blev fremstillet i hele 75 år) stegepander, vaffeljern, hamre, økser og andet grej til husholdningen.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre