100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 29 DKK Fragt til kun 29 DKK

7X Series

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af 7X Series. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste 7X Series produkt lige her på Korsholm.dk

7X Series

Det svenske firma Loop Tackle Design har været i felten i mange år og har også uden tvivl, været den virksomhed, som virkelig sparkede det moderne fluefiskeri i gang her i Skandinavien. Rigtig meget spændende grej og vilde ideer er blevet udviklet gennem tiden af de svenske fiskenørder.

Loop Tackle har altid været exceptionel gode til fluestænger. Udviklingen og forbedringer af aktioner i stænger og i jagten på at udvide grænser for moderne fluestangsdesign, har Loop måske fundet den hellige gral. Med den nye serie 7X, har de nu udviklet fluestænger med en hidtil uset ydeevne.

Svenskerne har en lang og stolt historie med mange innovationer indenfor fluegrej og nu inviteres alle nysgerrige lystfiskere til at udforske deres allernyeste fluestangsteknologi. 7X serien er i hvert fald tæt på, hvad vi kalder et kvantespring eller måske rettere et kvantekast.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her