100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Kahles sigtekikkerter

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Kahles sigtekikkerter. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Kahles sigtekikkert lige her på Korsholm.dk

Kahles sigtekikkerter

Kahles producerer mid-high range sigtekikkerter, og er faktisk helt oppe i toppen af ranklisten, når det kommer til kvalitet, innovativt teknologi og ikke mindst design. Er man på udkig efter en riffelkikkert med mange fede features, kan man ikke ramme ved siden af med en Kahles sigtekikkert. Alt efter hvilken model der er tale om, finder man bl.a. features som integreret parallax justering, kliktårn til vindkordinering, høj lystransmission og selvfølgelig belyst sigte. På denne side finder du en godt udvalg at sigtekikkerter fra Kahles, med alle de populære modeller som Kahles Helia, Kahles K312i, Kahles K16i og Kahles CSX. Til langdistance skydning finder du modeller som Kahles K624i og ikke mindst K1050 med op til 50x gange zoom. 

Generelt om vores Kahles sigtekikkerter

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores udvalg af riffelkikkerter fra mærket Kahles. Her i kategorien med Kahles sigtekikkerter har vi mange af de kendte modeller, f.eks finder du i denne kategori modeller som:

- Kahles Helia

- Kahles K624i

- Kahles K312i

- Kahles K16i

- Kahles K1050

- Kahles CSX

Hertil er nogle af de mere populære modeller Kahles Helia 2,4, Kahles Helia 3 og Kahles K312i. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning til valg af sigtekikkert, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail. Find din Kahles sigtekikkert lige her hos Korsholm.