100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Huglu

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Huglu. Huglus historie går langt tilbage i tiden og har altid været bestående af fantastisk kvalitet og kunst.

 

 

Huglu

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Huglu produkter.

Om Huglu

Kendskabet til en ældre slægtning af Huglu ved navn Mustafa, der blev indkaldt under 1. verdenskrig med skydevåben pga. sin pligt i hæren, førte til oprindelsen af deres kunst inden for jagtgeværer. Huglu-folkets tendens til kunst, industri og udvikling banede vejen for spredningen af våbenreparation gennem denne ældre slægtning af dem og begyndelsen af produktionen over tid ved at reparere gamle ladede jagtgeværer.

Byens befolkning blev mere interesseret i jagtgeværsproduktion i løbet af tiden på grund af regionens geografiske placering. Denne stigning gjorde det uundgåeligt at etablere en virksomhedsstruktur. Individuel produktion fortsatte indtil 1962, hvor en erhvervsidentitet blev erhvervet den 16. november 1962 med 165 medlemmer, og HUGLU HUNTING FIREARMS COOPERATIVE, kendt for sin kvalitet, blev grundlagt og er blandt de første 10 verdensomspændende producenter.

Selvsikre håndværkere valgte en dobbelthovedørn som symbol på værdighed og styrke. Efter etableringen af kooperativet blev der etableret en mere organiseret og systematisk struktur. Dette grundlag udvidede produktudvalget og spillede en nøglerolle i at tage kvaliteten til et højere niveau. Historien startede med produktionen af enkeltløbede våben, og fortsatte med produktionen af side om side efter 1962, over og under jagtgeværer mod 1980'erne og halvautomatiske og pumpeaktion jagtgeværer i begyndelsen af 1990'erne. Kooperativet nåede en position med det bredeste produktudvalg i branchen takket være sine forskellige kundeorienterede muligheder baseret på sin viden og erfaring.

Virksomheden opererer i øjeblikket på et område på 25.000 m2 med 17.000 m2 indendørs plads og eksporterer 80% af de fremstillede jagtgeværer til mere end 50 lande, herunder især USA og Frankrig, Norge, Libanon, Botswana, Chile, Filippinerne og så videre med hjælp fra 548 medlemmer og 450 medarbejdere. Virksomheden har taget sin nationale og internationale position til et højere niveau ved etableringen af den internationalt anerkendte ISO 9001 Quality Management System, ISO 14001 Environmental Management System og ISO 45001 Occupational Health and Safety Management System.

Huglu ved, at et stabilt og sikkert jagtgevær er en jægers nærmeste ven i naturen. Deres førsteprioritet i produktionen af alle deres jagtgeværer er at give dig en enestående skydeoplevelse med minimalt energitab.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre