100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hausken

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Hausken. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Hausken produkt lige her på Korsholm.dk

Hausken

Hausken lyddæmper har gentagne gange fået topkarakterer i forskellige uafhængige tests, hvor kombinationen af længde, vægt og dæmpning har været i fokus. Vores nye jagt-serie er bedst i test. XTRM systemet kan give op til 7 dB mere dæmpning. Hausken leveres i alle kalibre fra .17 til .50. Hausken dæmpere kan skilles ad og er lette at rengøre og vedligeholde.

Hausken lyddæmpere

hos Korsholm har vi gennem de seneste år fået stort udvalg af Hausken lyddæmpere, da det klart er et af de bedste lyddæmpere på markedet. Hausken har en række af forskellige serier, som hver især kan noget unikt. Hauskens sortiment bestå af forskellige lyddæmpere til enhver situation. Du finder kvalitets lyddæmpere uanset om du skal bruge en mindre letvægts lyddæmper til hurtige reaktion eller den er til højkaliber rifler til langdistanceskud.

Hausken XTRM

Ombygningssæt til Xtrm 3-7db+ med ombygningssættet har du mulighed for at opgradere din jagt dæmper til Xtrm model og derved for få endnu bedre dæmpning. Den dæmpende foring er lavet i 316 syrefast stål og kan let renses eller udskiftes ved behov. Hos os finder du også de populære og effektive JD dæmpere, monteret med Hauskens Xtrm foring som øger dæmpningen betragteligt! Den dæmpende foring er lavet i 316 syrefast stål og kan let renses eller udskiftes ved behov. Xtrm foeringen øger dæmpningen med 3-7 DB alt efter model, kaliber og løbslængde.

Den højeffektive WD60 dæmper,  monteret med Hauskens Xtrm foering som øger dæmpningen betragteligt!  Den dæmpende foering er lavet i 316  syrefast stål og kan let renses eller  udskiftes ved behov. Xtrm forringen øger dæmpningen med 3-7 DB alt efter model, kal. og løbslængde.  

Hausken MEGA XTRM

Mega xtrm serien leveres med 70 mm. Rørdiameter og 4 længder fra 406 mm-565 mm. Disse dæmpere giver extremt høj dæmpning. Våbnet forlænges kun med 295 mm. Mega xtrm serien er specielt udviklet til langdistance skydning med kraftige kalibre.

Hausken MD

MD serien fra Hausken består af kompakte, frontmonterede lyddæmpere fra kal. .17 til .30 lav vægt kombineret med stor holdbarhed gør denne dæmper til et godt valg til jægeren hvor vægt og balance er i fokus.

Hausken JD

Hausken JD lyddæmpere er udviklet til at give den bedst mulige dæmpning for jægere og skytter.  Med et bagkammer på 84 mm. Sikres optimalt optag af krudtgasserne fra såvel standard som magnum kalibre.

Hausken WD 60

Hausken WD 60 er baseret på JD224, men med Ø 60 mm. Rørdiameter giver især bedre  dæmpning på våben i magnum kalibre, da disse udvikler betydeligt større mængde krudtgasser end standard kalibre. Kompakt dæmper der giver optimal dæmpning til jagt og baneskydning med selv de kraftigste patroner.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre