100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hatsan

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Hatsan. Hatsan er en unik producent af luftgevær og den bedst kendte producent af haglgevær i Tyrkiet siden 1976. Hatsan er blevet meget berømt baseret på kvaliteten og gode priser.

 

 

Hatsan

Her i kategorien kan du finde hele vores sortiment af mærket Hatsan. Hatsan laver flere forskellige slags våben og tilbehør hertil. Hatsan blev for alvor kendt verden rundt for deres høje kvalitet og deres meget konkurrencedygtige priser. Hatsan eksporter 95% af alt, hvad de fremstiller fra deres fabrik i Tyrkiet, og leverer dette til mere end 90 forskellige lande. Dette gør selvfølgelig Hatsan til en stor producent inden for våben og tilbehør.

Om vores kategori med Hatsan

Som sagt finder du i denne kategori et stort udvalg af Hatsan produkter. Dette betyder, at du bla. kan finde modeller som Hatsan Airtact, Hatsan Escort, Hatsan Sortie og Hatsan Speedfir. Dette store udvalg af Hatsan betyder også, at du kan finde mange forskellige typer våben fra Hatsan, som f.eks. Hatsan haglgeværer, Hatsan luftgevær, Hatsan luftpistol og Hatsan lyddæmper. Ja, vi har stort set alt fra Hatsan.

Om Hatsan

HATSAN er en af verdens selvforsynende fabrikker inden for skydevåbenindustrien. Produktionen inden for HATSAN's grænser inkluderer bearbejdning af træ og metaldele, varmebehandling, vikling, afslutning såsom honing, forskellige typer kemisk belægning og bluing, sprøjtestøbning, metalinjektion, formfremstilling, svejsning, gravering, boret og fremstilling af løb, lasermarkering, lasergravering på træ- og metaldele, camouflagebelægning, samling, kvalitetssikringstest, testskydning, osv.

HATSAN er den eneste autoriserede procesvirksomhed for Mossy Oak til at kamuflere Mossy Oak-mønstre i Tyrkiet. Kun råmateriale leveres til HATSAN, og det færdige produkt er af høj kvalitet og holdbart. Råmaterialer, der bruges i HATSAN, er af meget høj kvalitet, som tyrkisk valnød og meget høj kvalitet stål.

HATSAN blev meget berømt i verden med sine produkter af høj kvalitet og meget konkurrencedygtige priser. HATSAN er en eksportorienteret fabrik og eksporterer 95% af sine produkter til mere end 90 lande rundt om i verden. HATSAN-produkter med deres meget gode kvalitet og konkurrencedygtige priser modtager en meget velvillig modtagelse over hele verden. HATSAN har tilstrækkelig kapacitet og erfaring til at producere enhver type våben internt.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre