100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Hansen Snapshot

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Hansen Snapshot. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Hansen Snapshot produkt lige her på Korsholm.dk

Hansen Snapshot

Hansen Snapshot SD er et nyt frækt bud på en gennemløber, som helt sikkert kommer til at gå sin sejrsgang landet over. Det er Kent Andersen, der står bag udviklingen af gennemløberen - det er i sig selv næsten garanti for, at du får fisk med hjem.

Snapshot har en en rigtig god vægtfordeling, som giver lange problemfrie kast og den store overflade giver gennemløberen en fantastisk gang i vandet, når den spinnes langsomt ind. Snapshot er 2-farvet, så du har en mørk side og en lys UV-farve, som i rotationen trigger fiskene til hug. Snapshot er fremstillet i zink og leveres med to bløde "GlowBeads" samt en kvalitets trekrog. Så hvis du leder efter Hasen Snapshot, så er du kommet til det rigtige sted.

Hansen Snapshot SD In-line

Her i kategorien finder du rigtig nok Hansen Snapshot, hvis du har brug for nogen form for hjælp til valg af Hasen Snapshot, så er vi altid klar til at hjælpe.