100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Fario

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Fario. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste Fario produkt lige her på Korsholm.dk

Fario

Et super lækkert, elegant og smukt hjul fra Guideline. Et rigtigt højspole hjul i ordets bogstaveligste forstand. Stordimensionerede ørredhjul i lækkert og "luftigt" design. Et let og vandtæt bremsesystem genererer 1,3kg i trækkraft hvilket er mere end rigeligt til det som vi har behov for her under vores nordiske himmelstrøg. Bremsen kan justeres 360 grader og der er indbygget forfangsholder på undersiden af hjulet.

Klassisk elegance til ørredfiskeren. Det første smukke latinske ord som en ørredfisker lærer. Vidste du, at Salmo Trutta Fario betyder ørred, der lever i floden ? og hvad kunne være mere naturligt end at opkalde denne rendyrkede serie til ferskvandsfiskeri for Fario? Stængerne er designet med omhu i samarbejde med en række ørredfiskere. I serien vil du finde stænger, der passer alle situationer du søger som ørredfisker. Fario har en dybere aktion, der gør den i stand til at klare det vanskelige fiskeri på korte distancer. Derudover er stængerne udstyret med en mere distinkt top, som virkelig sætter skub i de højmodulære fibre, når man skal præsentere fluen perfekt på større afstande. Denne type af aktion gør stængerne ekstremt alsidige og så har de bare et look som bare skriger ørredfiskeri.