100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

FC Spinner

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af FC Spinner. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret. og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find din næste FC Spinner produkt lige her på Korsholm.dk 

FC spinner

FC spinnere er de mest velfangende og foretrukne laksespinnere gennem de sidste mange år. FC spinner, ja så tænker man på laks. Den danske FC spinner har gennem mange sæsoner været den sikre storfanger i de danske lakseåer og så meget, at det har givet genlyd i de norske fjelde. Så nu roterer spinneren livligt i elvene nordpå også. Upstream spinneren har et større blad (str 5) end Downstream modellen dermed kan den lettere fiskes opstrøms, grundet det større blad/bæreevne. Som noget nyt har FC lavet en spinner til Skjernå, hvor du kan af- og påmontere krogen som du vil. Så hvis du leder efter en FC spinner, så er du kommet til det rigtige sted.

FC Spinner er et dansk udviklet og produceret kvalitetsprodukt. - Udviklet og produceret af lystfiskere til lystfiskere!

FC Spinner mener selv, at de har verdens bedste spinnere til blandt andet laks og havørred - og heldigvis er de langt fra alene. Mange rekordfisk er fanget på netop en FC Spinner og når alt kommer til alt - så er det agnen i vandet fisken ser. Derfor skal du naturligvis sætte et produkt i verdensklasse på - hvorfor nøjes med mindre?

Både som nybegynder og erfaren lystfisker kan kan det være svært at vælge hvad man skal fiske med. Nogle gange kan der næsten være en større videnskab i udvælgelsen og sammensætningen af grejet til laksefiskeri Men bare rolig, det har de gjort op med og derfor siger de:

- Salmon fishing made simple -

Udover at FC Spinneren er i verdensklasse, når det kommer til at fange fisk, kan man også fremhæve:

  • FC spinner er fremstillet i 100 % blyfri materialer
  • Håndbygget kvalitetsgrej
  • Dansk produceret
  • Er der produktionsfejl på en af deres spinnere - ombytter de uden brok
  • Imponerende fangststatistik - FC Spinneren fanger bare store fisk

Om vores FC spinner kategori

Som du nok kan se så har vi rigtige mange FC spinnere i denne kategori, men udover det store udvalg af FC spinnere, så har vi også en rigtig god pris på vores FC spinner. Faktisk har vi så fast lav og billige pris at man skulle tro der var FC spinner tilbud. Du kan helt sikkert finde en billig FC spinner her. Blandt de mange forskellige FC spinnere finder du bla. en FC spinner Upstream.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre