100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Daiwa

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Daiwa. Hos Korsholm har vi altid prismatch, fri returret og billige leveringsmuligheder på alle vores produkter. Find dit næste Daiwa produkt lige her på Korsholm.dk

Daiwa fiskestang

Daiwa

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Daiwa. Daiwa er en stor producent af fiskegrej og er særligt kendt for at lave fiskegrej i ekstra høj kvalitet, som har en lang levetid, og specielt Daiwas fiskehjul er i en klasse for sig. Tårnhøj kvalitet og et tidløst design gør at Daiwa et sikkert valg. Find dit næste Daiwa produkt lige her hos Korsholm.

Om Daiwa

Daiwas første fiskehjul blev lavet helt tilbage i 1955, og de er sidenhen vokset og er blevet til et af verdens største og mest indflydelsesrige virksomheder inden for fiskegrej. Daiwa er særligt stor i USA hvor de er bosiddende i Cypress, Californian og sælger stort til hele central amerika og sydamerika. Lige fra starten har Daiwas motivation og ambition været at skabe innovativt fiskegrej i høj kvalitet. Resultatet af dette har været at Daiwa på mange produkter har skabt det der i dag er kendt som værende standard inden for fiskeindustrien.

Generelt om Daiwa

Her i kategorien finder du selvfølgelig alle vores forskellige Daiwa produkter til fiskeri. Her i kategorien finder du alle vores Daiwa hjul og du så leder efter et fiskehjul som Daiwa Exist, Daiwa Saltiga eller Luvias. Så hvis du leder efter et Daiwa fiskehjul så kan du helt sikkert finde et her. Du kan både købe vores Daiwa produkter her på nettet eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Hvis du leder efter Daiwa fastspolehjul så kan du finde det her. Vi har altid en fast lav og billig pris på vores Daiwa fiskehjul og en gang imellem har vi også en form for udsalg, hvor du kan finde et rigtig godt Daiwa fiskehjul tilbud.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre